Podziel się wrażeniami!
Witam,
jaka jest możliwość "uratowania" zainstalowanych płatnych aplikacji w trakcie resetu aparatu? Mam aparat z drugiej ręki i ma wgranych kilka płatnych aplikacji, chciałbym żeby zostały ale jednocześnie zależy mi na logowaniu się na swoje własne konto w PlayMemories. Jakiś pomysł?
Obawiam się, że reset wyczyści wszystko 😞
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Cześć!
Reset usunie wszystkie zainstalowane aplikacje.
Te które "są" tam po poprzednim właścicielu stracisz bezpowrotnie.
Pozostaje Ci więc albo ich zakup, albo odpuścić reset. A właściwie czemu chcesz resetować aparat?
Pozdrowienia!
Hej,
dzięki za błyskawiczną odpowiedź.
W sumie reset nie jest aż tak konieczny, najwyżej nie skorzystam z tego co daje PlayMemories.
pozdrawiam,
Darek
Spokojnie powinieneś się móc zalogować na swoje konto, a aplikacje już zainstalowane w aparacie zostaną.
Witam
Mam A6000 z kilkoma płatnymi aplikacjami. Chcę kupić A6300 a A6000 sprzedać. Czy mogę przenieść aplikacje na nowy aparat ?
Aplikacje są przypisane do konta użytkownika, zgodnie z licencją powinieneś je nawet usunąć z A6000 przy sprzedaży. Natomiast w celu potwierdzenia informacji, zalecałbym kontakt z Sony PlayStation, ponieważ oni są odpowiedzalni za te aplikacje. Poniżej przesyłam link do strony, na której znajdują się wszystkie niezbędne dane kontaktowe: https://bit.ly/2VwXYJp