anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

a6000 i aplikacje

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
Darek_Darek1968
Poszukiwacz

a6000 i aplikacje

Witam,

jaka jest możliwość "uratowania" zainstalowanych płatnych aplikacji w trakcie resetu aparatu? Mam aparat z drugiej ręki i ma wgranych kilka płatnych aplikacji, chciałbym żeby zostały ale jednocześnie zależy mi na logowaniu się na swoje własne konto w PlayMemories. Jakiś pomysł?

Obawiam się, że reset wyczyści wszystko 😞 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Cześć!

Reset usunie wszystkie zainstalowane aplikacje.

Te które "są" tam po poprzednim właścicielu stracisz bezpowrotnie.

Pozostaje Ci więc albo ich zakup, albo odpuścić reset. A właściwie czemu chcesz resetować aparat?

Pozdrowienia!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Cześć!

Reset usunie wszystkie zainstalowane aplikacje.

Te które "są" tam po poprzednim właścicielu stracisz bezpowrotnie.

Pozostaje Ci więc albo ich zakup, albo odpuścić reset. A właściwie czemu chcesz resetować aparat?

Pozdrowienia!

profile.country.PL.title
Darek_Darek1968
Poszukiwacz

Hej,

dzięki za błyskawiczną odpowiedź.

W sumie reset nie jest aż tak konieczny, najwyżej nie skorzystam z tego co daje PlayMemories.

pozdrawiam,

Darek

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Spokojnie powinieneś się móc zalogować na swoje konto, a aplikacje już zainstalowane w aparacie zostaną. 

profile.country.PL.title
malman
Użytkownik

Witam 

Mam A6000 z kilkoma płatnymi aplikacjami. Chcę kupić A6300 a A6000 sprzedać. Czy mogę przenieść aplikacje na nowy aparat ? 

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Aplikacje są przypisane do konta użytkownika, zgodnie z licencją powinieneś je nawet usunąć z A6000 przy sprzedaży. Natomiast w celu potwierdzenia informacji, zalecałbym kontakt z Sony PlayStation, ponieważ oni są odpowiedzalni za te aplikacje. Poniżej przesyłam link do strony, na której znajdują się wszystkie niezbędne dane kontaktowe: https://bit.ly/2VwXYJp