Podziel się wrażeniami!
Witam,
Proszę o pomoc i informacje dotyczące czy w A6000 istnieje możliwość uruchomienia trybu tylko do przeglądania zdjęć. Zależy mi na tym, aby była możliwość przeglądania samych zdjęć bez konieczności uruchamiania całego aparatu, co wiąże się z wysuwaniem wysuwaniem obiektywu. Dotychczas przełączałem na ON, aparat się uruchamiał, wysuwał się obiektyw i przełączałem na "play" - tryb przeglądania zdjęć.
Przeglądałem 2 razy dostarczoną instrukcję obsługi, która jest bardzo okrojona i nic nie znalazłem na ten temat. Przy okazji, czy Wy forumowicze również otrzymaliście tylko "skróconą instrukcję obsługi" razem z aparatem? Na stronie Sony również nie znalazłem pełnej instrukcji. Czy istnieje jakaś pełna wersja instrukcji do tego aparatu?
Z góry dzięki za pomoc ewentualnie do wskazania link z rozwiązaniem.
Na to pytanie mogą odpowiedziec nasi eksperci z supportu Sony
https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email, telefonicznie dzwoniąc pod numer tel. 22 3060694 lub e-mailowo: customersupport.pl@eu.sony.com.
Nie ma takiej możliwości. Ja mam za to pytanie, co rozumiesz przez wysunięcie obiektywu? Jaki masz obiektyw i w jaki sposób ci się wysuwa przy włączaniu?