anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Two Questions

profile.country.PL.title
piobeg
Nowicjusz

Two Questions

1. Where I can find exact instruction to Sony a6300? There,s 1000 function and nothing in the box with camera. There was NO INSTRUCTION !! for ex. what is DRO, what is DMF...? 

2. Logging to your accounts Sony is drama! You are telling to me 'please tell us you're not a robot', ok, I'm doing this and the answer is 'pleas tell us that you're not a robot' ! Drama! I can't do nothin, can't download any app !

SHAME!

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

hi, https://helpguide.sony.net/ilc/1540/v1/en/index.html and i think for you better will be write on uk version of community.

profile.country.PL.title
piobeg
Nowicjusz

Witam, przepraszam, nie wiedziałem, że to polskojęzyczne forum:)
Wracając do sprawy,nadal nie mogę się zalogować i KUPIĆ waszych aplikacji. Zaznaczam, że nie jestem robotem, system mnie odrzuca pisząc "zaznacz, że nie jesteś robotem"... 

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Cześć, jeśli chodzi o instrukcję to nic lepszego niż to co jest na stronie Sony nie znajdziesz:

PDF,

- www.

Jest też coś takiego jak przewodnik w aparacie – link. Jednak często informacje dotyczące funkcji są tam dość skromne.

Pełne instrukcje były, np. w aparatach A900/850, A700, itp.

Natomiast, jeśli chodzi o Play  Memories Camera Apps to polecam wyczyścić ciasteczka w przeglądarce, albo zalogować się z poziomu aparatu.