Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
83 - może się powtórzę, ale podoba mi się kadr, światło, GO, poza modelki jak i obróbka bardzo dobre oraz modelka piękna
natomiast jeżeli o 81 i 82 to tutaj trzymanie włosów Izy mi nie pasuje http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif
chyba masz jeszcze w zanadrzu jakieś inne pozy
mam mam .
ale więcej zdjęc tu nie trafi xp
trzeba nadrobić braki, modelkek jeszcze dużo tutaj w moim wykonaniu będzie
mnie też to trzymanie włosów nie odpowiada, jakoś to tak męcząco wygląda
fajna kolorystyka, ale można by też troszkę "dopieścić" twarz modelki, bo jednak widać małe skazy na cerze, które warto by wygładzić czy coś
widzę że blenda się sprawdza
zaskoczyłaś mnie portretami, jesteś dobra w tym dziale fotografii
dla mnie rewelacją są: 72, 75 i 77
mnie też to trzymanie włosów nie odpowiada, jakoś to tak męcząco wygląda
fajna kolorystyka, ale można by też troszkę "dopieścić" twarz modelki, bo jednak widać małe skazy na cerze, które warto by wygładzić czy coś
nic się nie stało, jestem amatorką, każde najmniejsze nawet wskazówki są dla mnie bardzo wazne:) a wiadomo jak ma się te nascie lat to modelki też mniej więcej są w tym wieku ...
dziękuję za pomoc, wezmę sobie te rady do serca i postaram się stosować, aczkolwiek Iza uczy się oswajać z aparatem.. ja uczę się robić portrety więc chyba dlatego tak często z Nią chopdzę na sesje
coolds napisał(a):
dziękuję za pomoc, wezmę sobie te rady do serca i postaram się stosować, aczkolwiek Iza uczy się oswajać z aparatem..ja uczę się robić portrety więc chyba dlatego tak często z Nią chodzę na sesje
no a z drugiej storny nie jestem jeszcze zadnym dobrym fotografem aby chodzić na sesje z modelkami o idealnych wymiarach. - jak się nie ma co się lubi to się lubi co sięma;)
W sumie Twoja modelka wie więcej jak się zachować ode mnie, ale to ma chyba w genach każda kobieta. Jak ja się zobaczę na zdjęciu i to nawet na takim na którym jestem świadomym bycia w kadrze jedno się tylko ciśnie na usta: łojesu...
To nic w porównaniu ze mną. Jestem najbrzydszym człowiekiem na ziemi.