anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

83 - może się powtórzę, ale podoba mi się kadr, światło, GO, poza modelki jak i obróbka bardzo dobre :thumbsup: oraz modelka piękna ;)
natomiast jeżeli o 81 i 82 to tutaj trzymanie włosów Izy mi nie pasuje http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif
chyba masz jeszcze w zanadrzu jakieś inne pozy :question:

Pozdrawia Starosta :grin:
oldguest
Początkujący

mam mam . :)
ale więcej zdjęc tu nie trafi xp
trzeba nadrobić braki, modelkek jeszcze dużo tutaj w moim wykonaniu będzie :D

BuBu__
Początkujący

mnie też to trzymanie włosów nie odpowiada, jakoś to tak męcząco wygląda ;)
fajna kolorystyka, ale można by też troszkę "dopieścić" twarz modelki, bo jednak widać małe skazy na cerze, które warto by wygładzić czy coś

jmw.w-----
Nowicjusz

widzę że blenda się sprawdza :thumbsup:
zaskoczyłaś mnie portretami, jesteś dobra w tym dziale fotografii :)
dla mnie rewelacją są: 72, 75 i 77 :thumbsup:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

mnie też to trzymanie włosów nie odpowiada, jakoś to tak męcząco wygląda ;)
fajna kolorystyka, ale można by też troszkę "dopieścić" twarz modelki, bo jednak widać małe skazy na cerze, które warto by wygładzić czy coś

Tu się zgadzam z BuBu w pełni. Nie chciałem tego pisać, żeby nie być odebranym jako wróg. Bardzo jestem daleki od tego. Dziewczyna nie ma jeszcze obycia z obiektywem - czysty naturszczyk ale póki co niestety jeszcze to nie to. Poszukaj starszej, pewnej siebie. Twoje modelki jakie widziałem są bardzo młode i często nieśmiałe. Ta dziewczyna wie jedynie, że trzymanie rąk nad głową podkreśla jej biust i figurę...Przepraszam - nie chciałem urazić ani jej ani Ciebie.

oldguest
Początkujący

nic się nie stało, jestem amatorką, każde najmniejsze nawet wskazówki są dla mnie bardzo wazne:) a wiadomo jak ma się te nascie lat to modelki też mniej więcej są w tym wieku :)...
dziękuję za pomoc, wezmę sobie te rady do serca i postaram się stosować, aczkolwiek Iza uczy się oswajać z aparatem.. :) ja uczę się robić portrety więc chyba dlatego tak często z Nią chopdzę na sesje

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

coolds napisał(a):

dziękuję za pomoc, wezmę sobie te rady do serca i postaram się stosować, aczkolwiek Iza uczy się oswajać z aparatem.. :) ja uczę się robić portrety więc chyba dlatego tak często z Nią chodzę na sesje

I bardzo dobrze, że masz kogoś, kto pozwala się do woli fotografować - korzystaj z tego :smileythumbsup:

------------------------------
fotoamator
oldguest
Początkujący

no a z drugiej storny nie jestem jeszcze zadnym dobrym fotografem aby chodzić na sesje z modelkami o idealnych wymiarach. :) - jak się nie ma co się lubi to się lubi co sięma;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

W sumie Twoja modelka wie więcej jak się zachować ode mnie, ale to ma chyba w genach każda kobieta. ;) Jak ja się zobaczę na zdjęciu i to nawet na takim na którym jestem świadomym bycia w kadrze jedno się tylko ciśnie na usta: łojesu... :)

oldguest
Początkujący

To nic w porównaniu ze mną. Jestem najbrzydszym człowiekiem na ziemi. :c7