Podziel się wrażeniami!
Pierwsza odsłona...
I chyba pierwszy raz w życiu publikuje zdjęcia w bw (nie licząc biedroneczki ale nie umiałem się powstrzymać )
Ciekawe studium - zenitowe Podoba mi się.
A przy okazji, refleksja - tylko 5 nastaw czasów i 7 przysłony, no i tylko jedno ISO (zwane wtedy DIN, lub ASA) - i jak TYM można było zdjęcia robić? (Do tego 90% użytkowników miało tylko jeden obiektyw do tego)...
Łezka się w oku kręci... Sam mam takiego Zenita gdzieś w szafie, zresztą obiektyw od niego zamierzam podłączać do mojej alfy. Fotki podobają mi się, ciekawe sposób przedstawienia "dziadka"
krzys1977, bob_marley23, Tadeusz, bartYNP dziękuję za pozostawiony ślad
krzys1977 napisał(a):
Ale i tak fotka autorstwa Ani - THE BEST.
Tadeusz napisał(a):
A przy okazji, refleksja - tylko 5 nastaw czasów i 7 przysłony, no i tylko jedno ISO (zwane wtedy DIN, lub ASA) - i jak TYM można było zdjęcia robić? (Do tego 90% użytkowników miało tylko jeden obiektyw do tego)...
171 mi sie podoba
Cześć Michał
O jaaa Cię .... ile zdjęć
Wakacyjne - z ogromną ciekawością każdą fotę obejrzałem
Zenitowe - super pokazane detale ( podoba mi się )
Portretowe - według mnie najlepsze zdjęcie to ostatnie a później pierwsze
Wybacz , że komentarz taki ogólnikowy
Pozdrawiam
Jak spojrzałem na zenitowe to pomyślałem właśnie dokładnie o tym samym co Tadeusz. Podobają mi się te zdjęcia i widać, że i aparat ładnie utrzymany.
Co do ostatniej serii to nie mam faworyta. Widać po prostu, że miałeś powód, żeby się postarać.
fajna zenitowa seria moi faworyci to: 160, 163 i 166
z portretów wg. mnie 171 - najlepiej skadrowane. (swoją drogą, modelka ma przepiękne piegi )
pablo_duch, Bertone, hovany, jmw.w wielkie dzięki za odwiedziny
Bertone napisał(a):
Wybacz , że komentarz taki ogólnikowy
![]()
![]()
hovany napisał(a):
widać, że i aparat ładnie utrzymany.
hovany napisał(a):
Widać po prostu, że miałeś powód, żeby się postarać.
Całkiem nieźle, ale mogłoby być lepiej
Najlepsze pierwsze, czyli 172, potem 173 i jeszcze 175. Reszta mniej mi się podoba.
Czy 172 to Miedziane?
172-173-te mi sie podobaja najbardziej