Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Marzysz o telewizorze 4K?

Emily_F
Doradca
Doradca
32 416 wyświetleń

Bilet do kina we własnym salonie? Jeszcze do niedawna prawdziwi kinomani uznaliby to za żart graniczący ze zniewagą… A jednak! Zamiast stać w kolejce po bilety, czy nie lepiej przygotować ulubioną herbatę, rozsiąść się wygodnie w swoim fotelu i obejrzeć wybrany przez siebie film, ciesząc się doskonałą jakością obrazu i dźwięku? Kinowy efekt osiągniesz, posiadając 65-calowy telewizor 4K Ultra HD oraz odpowiednie nagłośnienie.

Marzenie każdego miłośnika filmów może się spełnić już teraz. Wystarczy, że weźmiesz udział w naszym nowym konkursie.

Zasady są proste! Z każdego kraju zostanie wyłoniony jeden zwycięzca, który otrzyma głośnik w formie listwy HT-CT260H. Nagrodą główną dla zwycięzcy wyłonionego spośród wszystkich biorących udział w konkursie krajów jest 65-calowy telewizor 4K Ultra HD KD-65X9005A.

Aby wziąć udział w konkursie, zaloguj się na forum i odpowiedz na nasze pytania. Odpowiedzi szukaj w filmikach zamieszczonych poniżej.

Dostępna jest polska wersja napisów, którą ustawić można klikając na odpowiednią ikonkę w prawym dolnym rogu ekranu.

Regulamin
1. W konkursie mogą wziąć udział osoby, które ukończyły 18 lat i mieszkają na terenie Wielkiej Brytanii, Irlandii, Francji, Belgii, Niemiec, Austrii, Portugalii, Szwajcarii, krajów nordyckich, Polski, Holandii, Hiszpanii i Rosji.
2. Aby uczestniczyć w konkursie nie jest wymagane dokonanie żadnego zakupu.
3. Warunkiem niezbędnym do uczestnictwa w konkursie jest posiadanie profilu na forum. Jeżeli nie posiadasz konta, możesz założyć je bezpłatnie na naszej stronie internetowej (http://community.sony.pl).
4. W konkursie nie mogą wziąć udziału pracownicy Sony oraz agencji współpracujących z Sony.
5. Z każdego kraju zostanie wyłoniony jeden zwycięzca. Każdy z nich otrzyma głośnik w formie listwy HT-CT260H. Ponadto zostanie wyłoniony jeden główny zwycięzca spośród wszystkich biorących udział w konkursie użytkowników. Otrzyma on 65-calowy telewizor 4K Ultra HD KD-65X9005A.
6. Konkurs rozpocznie się w piątek 31 stycznia 2014 o godzinie 12 w południe i trwać będzie do poniedziałku 31 marca 2014 do godziny 23:59. Wszelkie zgłoszenia po upływie tego terminu nie będą akceptowane.
7. Nagrodzony zostanie uczestnik, którego odpowiedź na pytanie 5 jest najbardziej zbliżona do ogólnej liczby odpowiedzi nadesłanych z całej Europy.
8. Zwycięzca zostanie poinformowany drogą elektroniczną w ciągu dwóch dni od rozstrzygnięcia konkursu.
9. Jeżeli zwycięzca nie odpowie na otrzymaną wiadomość w przeciągu 72 godzin, Organizator zastrzega sobie prawo do przyznania nagrody innemu uczestnikowi.
10. Nagroda zostanie dostarczona w przeciągu 6 tygodni od otrzymania odpowiedzi od zwycięzcy.
11. Zwycięzca zostanie obciążony ewentualnymi kosztami podatkowymi.
12. Nagrody nie podlegają wymianie, a ich własność nie podlega przeniesieniu na inną osobę. Nie istnieje możliwość wypłaty wartości nagrody w gotówce, ani przeniesienia jej wartości na inne cele.
13. Jeżeli z jakiegokolwiek powodu nie będzie możliwe wydanie nagród, Organizator zastrzega sobie prawo do wydania innej podobnej nagrody o przybliżonej lub większej wartości. Organizator nie ponosi odpowiedzialności z tego tytułu.
14. Przystępując do udziału w konkursie, uczestnicy są zobowiązani do przestrzegania niniejszego regulaminu.

Organizator: Consumer Marketing Europe, a division of Sony Europe Limited, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, United Kingdom.

29 Komentarze
jawrzes
Nowicjusz

Genialna rozdzielczość obraz perfekcja, ciekawe kiedy telewizje w Polsce będą nadawać w rozdzielczości 4K

profile.country.PL.title
AXXAZ77
Poszukiwacz

Gdzie jest odp do 3 pytania w filmie bo obejrzałem kilka razy i nie widzę ;c

profile.country.PL.title
Karolina_L
Moderator

@jawrzes, z niecierpliwością czekamy na telewizję 4K.

@AXXAZ77obejrzyj jeszcze raz, ale do samego końca ;).

zbigniew45
Poszukiwacz

odpowiedz na 3pytanie jest na wykresie kamery

S.Manka
Poszukiwacz

odpowiedz na 3 pytanie jest na samym koncu :slight_smile:

ukaskoc
Poszukiwacz

5 pytanie - jak najmniej 🙂

adafgler
Poszukiwacz

SONY zawsze fascynowało mnie swoimi rozwiązaniami technologicznymi. Mocno kibicuję by technologia 4K szybko się upowszechniła i zadomowiła!

profile.country.PL.title
ukmajze
Poszukiwacz

obrazek jak marzenie

profile.country.PL.title
Karolina_L
Moderator

@adafgler @ukmajze macie rację, technologia 4K powoli wkrada się do naszych serc i salonów ;). Taka jakość obrazu zadowoli nawet najbardziej wybrednych kinomanów...

WWWiner
Nowicjusz
Idealna rozdzielczość. Sony to jest to...
zdkaguz
Poszukiwacz

Świetna technologia Sony idzie do przodu.

pitmalinowski
Poszukiwacz
Niesamowite przeżycie.......;)
arkocyo
Nowicjusz

Obraz jest idealny - dla mnie Sony zawsze było liderem.

profile.country.PL.title
Karolina_L
Moderator

Zgadzam się. Ta nowa jakość obrazu uzależnia. :grin:

profile.country.PL.title
zajkowskijacek
Poszukiwacz

Sony w końcu zaczyna odzyskiwać swoją dobrze wypracowaną kiedyś markę na rynku i jest o mile z przodu jeśli chodzi o swoją technologię.

amiko1
Poszukiwacz

Musze taki TV 4K miec...

sk9hobbit
Poszukiwacz

Juz czuje zapach tv, moje oczy będę ochraniać bo jak Przyjdzie mi ten tv to chyba 4dni non stop będę grać ;d

oraffi
Poszukiwacz

Avatar w 4K na 65 calach Sonego i więcej nic nie trzeba.....:smileyhappy:

kristoferson3
Poszukiwacz

sony najlepsza marka na swiecie w domu mam caly sprzet elektroniczny marki sony pozdrawiam firme!!!

k_jawor
Poszukiwacz

Mam 2 pytania odnośnie konkursu: a) w 5 pytaniu odpowiedzią ma być konkretna liczba czy też może być podany procent ze wszystkich odpowiedzi, b) czy ewentualne koszta podatkowe po wygraniu trzeba będzie uiścić przed odbiorem nagrody, czy też po?

profile.country.PL.title
Karolina_L
Moderator

@k_jawor w pytaniu 5 musisz podać konkretną liczbę. A podatek należy opłacić po odbiorze. Powodzenia w konkursie! :slight_smile:

xrobak
Poszukiwacz

Przy obecnych cenach biletów, odpuszczę sobie kilka seansów i będzie mnie stać na 4K :wink:

kabadzm
Poszukiwacz

Nie pogardziłbym takim TV w salonie... :slight_smile:

hiryuad
Poszukiwacz
No i pięknie. Zapis z regulaminu "trwać będzie do poniedziałku 31 marca 2014 do godziny 23:59. " Jest 14:14 poniedziałek 31 Marca i ankieta z pytaniami jest już wyłączona.
profile.country.PL.title
Karolina_L
Moderator

@hiryuad wciąż masz szansę wziąć udział w konkursie ;).

Bardzo przepraszamy, mieliśmy małe problemy techniczne, przez co ankieta nie działała przez kilka minut. Teraz już wszystko jest w porządku. W ramach rekompensaty przedłużamy czas trwania konkursu o godzinę. Ankieta zostanie zamknięta o 1 w nocy.

hiryuad
Poszukiwacz
@Karolina_L Dzięki za info. Na szczęście udało się załapać. Pewnie jak zwykle w konkursach Sony nic nie wygram, bo zawsze wygarniam firmie wszelkie potknięcia, a Sony konstruktywnej krytyki nie lubi ale cóż. Chociaż spróbowałem :slight_smile: Z góry gratuluje zwycięzcy! :slight_smile:
Afera609
Poszukiwacz

)))

profile.country.pl_PL.title
tomdm2
Poszukiwacz

Ciekawe kto (kraj) wstrzeli się najbliżej w odp. na pytanie nr 5 :slight_smile: ???

Sumarycznie do teraz wszystkie 4 konkursowe filmy na YT odtworzono trochę ponad 130 tyś. razy.

Ilu z Was odtwarzało filmy po 2-3 razy, żeby znaleźć prawidłowe odpowiedzi?

Ilu po znalezieniu odpowiedzi zdecydowało się zarejestrować na lokalnym Forum Sony

(dany kraj) po raz pierwszy, aby wziąć udział tylko w tej zabawie?

Ja obstawiłem liczbę grubo poniżej połowy z YT, zobaczymy o ile się "rozjadę" :wink: ze zwycięzcą.

SkorgePS
Poszukiwacz

Chcialbym zeby tylko organizatorzy napisali oficjalnie tutaj ile bylo nadeslanych odpowiedzi :slight_smile: zeby kazdy mogl zaspokoic ciekawosc o ile sie pomylil :):smileyangry: