Podziel się wrażeniami!
Posiada ktoś z Was Bravię KDL40EX65 i ma problem z odtwarzaniem filmów na filmboxie? Dokładnie dotyczy to komuniaktu " you do not have a valid subscription" który uniemozliwa mi oglądanie filmów.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Działa Wam FilmBox? bo mi już tak (bez wykupienia)
Mam dokładnie ten sam problem.. You do not have a valid subscription.. Moze ktoś pomóc ??
tak samo mam.....
Zastanawiam się czy niezbędne jest wykupienie pakietów, osobiście na stronie SEN wyłączyłam i włączyłam FilBox z nadzieją że to pomoże, nieststy nic to nie dało.,..
filmbox chyba już zaprzestał darmowego udostępniania treści :(
to nie dobrze, a próbowaliście pomimo tego komuniatu wykupic jakiś pakiet ?
Ten filmbox to porazka trzeba zaplacic brak darmowego już. Tlyko ze filmy ktore są dostępne to żenada...Dlaczego nie ma onet VOD
Bardzo prawdopodobne, że początkowo był okres darmowy do przetestowania funkcji, a teraz niestety potrzebne będzie zakupienie odpowiedniego pakietu ( tylko taki wniosek przychodzi mi do głowy).
Mam to samo. A Waszym zdaniem opłaca się wykupować pakiety? Ceny w miarę ok (chociaż oczywiście mogłyby być niższe:smileyhappy:), 29.90 za cały pakiet, 9.90 za pojedynczy. Ja mam Nkę w domu, więc mi to tak bardzo nie jest potrzebne. Ale w przypadku posiadania telewizji naziemnej, ceny za te pakiety są konkurencyjne w porównaniu do usług platform satelitarnych.. Jak uważacie?
Ja osobiście dla ciekawości chcę sobie kupić chociaż ten za 9,90 , swoją drogą ciekawe czy się "odblokuje" ten komunikat i wszystko będzie działało po wykupieniu