Podziel się wrażeniami!
chcialbym sie dowiedziec, czy nowe modele Bravia obsluguja system plikow NTFS?
Przy okazji mozna zapytac w tym dziale, jak wyglada sprawa z odtwarzaczami BD na game 2011, co do NTFS ??
250GB dysk Toshiby podłączony do 40EX720 był niewidoczny, do BD nie podłączałem bo wtedy akurat nie mieliśmy żadnego nowego modelu. Jak nie zapomnę wziąć jutro dysku to sprawdzę jak będzie z nimi.
No ale wyraznie jest opisane, ze mozna podlaczyc dysk zewnetrzeny i nagrywac na niego dane. To nie rozumiem dlaczego nie widzial dysku
Zalezy mi na tym, zeby mogl ktos sprawdzic odtwarzacze BD. Bo jesli okaze sie, ze BD widza NTFS, zmienie sobie na nowy.
No ale wyraznie jest opisane, ze mozna podlaczyc dysk zewnetrzeny i nagrywac na niego dane. To nie rozumiem dlaczego nie widzial dysku
Wielkie dzieki, ze sprawdziles
A jak wygladaja cenowo te modele?
A czy wszystkie odtwarzacze BD 3D rozpoznaja format NTFS ?
Modele z zeszłego roku - S470,S570 i S770 nie rozpoznają NTFS.
Z tego rocznych sprawdziłem S480 i S780 - bo te mam na półce i działają
S480 to 899zł, S780 - 999zł czyli kupujemy S780
A czym sie rozni jeden od drugiego?
sadam napisał(a):
S480 to 899zł, S780 - 999zł czyli kupujemy S780
Panowie ja mam taki problem podpiołem dysk zewnętrzny 1TB WD do telewizora system plików NTFS telewizor nie widział dysku ok.piszę w instrukcji że ma być format Fat32,Fat16 i exFat sformatowałem przez TV widzi prawie całe 1TB zarejestrowałem dysk wszystko super nagrywa programy działa super,dysk kupiłem sobie z myślą o trzymaniu zdjęć i filmów z kamery bo mam tego bardzo dużo a co do telewizji to była tylko ciekawość czy nagrywa i tyle,odpiołem dysk od TV wyrejestrowałem go podłączam do komputera żeby przegrać wszystkie moje zdjęcia i filmy i LIPA laptop nie widzi mi tego dysku {windows 7} jak teraz mam go sformatować do Fata32 lub exFata ?
A co do BLU-RAYA S480 to czyta pliki NTFS ale nie do końca ,przed podłączeniem do TV sprawdziłem na Blu-Rayu miałem ok 18 GB zgranych zdjęć na dysku i nie wszystkie pliki odtwarzacz widział a teraz chciałem sformatować go do exFATA i lipa
Nie nie obsługują - KLD55HX750