Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Ex720 znikające numery programów

matii26
Nowicjusz

Ex720 znikające numery programów

Witam. Odbieram telewizję cyfrową z kablówki i mój problem polega na tym że od czasu do czasu znikają mi różne numery programów. Ostatnio gdy chcę włączyć kanał numer 11 wyskakuje napis " Ten numer programu nie jest dostępny" dzieje się też tak z innymi numerami. Pamiętam miałem już raz taką sytuację tylko że nie były dostępne kanały od 1 do 9. Musiałem od początku wyszukiwać wszystkie programy i dopiero wtedy wszystko wróciło do normy. Miał ktoś może taki problem i jak go można prościej rozwiązać, bo nie mam ochoty za każdym razem szukać od nowa wszystkich kanałów i ich później segregować. Pozdrawiam.

2 ODPOW. 2
profile.country.pl_PL.title
1_pawel
Użytkownik

Porozmawiaj z serwisem kablówki, prawdopodobnie to tam leży przyczyna.

profile.country.pl_PL.title
stubbs.
Użytkownik

Napisz w jaki sposób masz podłączoną do swojego TV kablówkę o której piszesz. Masz może dekoder podłączony do TV? Miałem kiedyś taki przypadek u siebie z moim lokalnym dostawcą kablówki z cyfrowym dekoderem. Zawsze gdy dostawca coś mieszał odbijało to się u użytkowników w ich odbiornikach, także zgodzę się z Kolegą 1_pawel odnośnie szukania przyczyny w pierwszej kolejności u operatora. W razie czego pisz, to postaramy się znaleźć jakieś wyjście, bo rozumiem Twój ból z ustawianiem kanałów ;).

Pozdrawiam Stubb