Podziel się wrażeniami!
witam
kdl 40ex500 polaczenie z netem przez inee-bład 1106?co to bo nie moge po kablu wejsc w bravie??????????????????
Edytowano 23.07.2012
Wydzieliłem posty do nowego tematu.
Zimny
Odłącz telewizor całkiem od prądu, powinno to pomóc:
I had the same error. The way I fixed it was to take the plug out of the socket to get a hard reset of the TV. Just switching on and off wouldn't work.
Unfortunately it now goes back to getting the Sony logo and taking a while to start up
Internet TV works fine again though.
Mylagos napisał(a):
Odłącz telewizor całkiem od prądu, powinno to pomóc:
I had the same error. The way I fixed it was to take the plug out of the socket to get a hard reset of the TV. Just switching on and off wouldn't work.
Unfortunately it now goes back to getting the Sony logo and taking a while to start up
Internet TV works fine again though.
nniestety blad nadal wystepuje i co teraz-moze fabryczne pomogą?
Witam jestem tu nowy,mam ten sam problem telewizor widzi sieć ale nie mogę się połączyć wpisując ten sam kod co wpisałem wcześniej do laptopa,proszę o pomoc.Pozdrawiam.
@pablo_duch Przywrócenie ustawień fabrycznych złym pomysłem nie jest. Spróbuj również odłączyć na ten czas internet od telewizora.
tomaszg Jak rozumiem próbujesz podłączyć się poprzez Wi-Fi. Jaki kod masz na myśli ? Jeśli chodzi Ci o hasło to sprawdź czy poprawnie wpisujesz - duże i małe litery mają ogromne znaczenie.
Mylagos napisał(a):
@pablo_duch Przywrócenie ustawień fabrycznych złym pomysłem nie jest. Spróbuj również odłączyć na ten czas internet od telewizora..
Hasło napewno dobrze napisałem ale nie chce się połączyć z internetem i pojawia się błąd 1106
Poszukałem jeszcze dalej w internecie i w dwóch miejscach:
http://www.sony.com.au/support/faq/491070
http://www.sony.co.uk/support/en/produc ... kb12470/TV
, aby włączyć i wyłączyć router, ponieważ problem prawdopodobnie leży właśnie w komunikacji routera z telewizorem.
Po ustawieniach fabrycznych tez niezły KLOPS!!!!!!
teraz to co robić?
moze do serwisu dzwonić?
help