Podziel się wrażeniami!
Jakie są Wasze opinie na temat wymienionego modelu TV?
Czy waro kupic ten model TV , czy może polecacie coś innego w przedziale cenowym do 4.000 zl ?
Mikesz
Tomski1976 napisał(a):
"...Telewizor Samsung serii B650... Byłem zainteresowany Sony 40W5500, ... A na chwilę obecną ich telewizory nie "czytają" filmów z pendriv'ów i dysków zewnętrznych. I to przeważyło za wyborem telewizora Samsunga."
marbab napisał(a):
Samsung jest o wiele tanszy, zastanawiam sie czy to po prostu mniejsza renoma firmy w porownaniu do Sony, czy gorsza jakosc produktu?
Dzieki za odpowiedz. Co do kina, to problem w tym, ze 1000 zl, zaraz po zakupie tv to duzo. Moze w przyszlosci. Na razie zastanawiam sie po prostu nad odtwarzaczem dvd z mozliwoscia podlaczenia USB (zeby odtworzyc wiekszosc plikow video), raczej Sony.
Gwarancja 5 lat w mom przypadku odpada, gdzy nie bede kupowal w Polsce.
Podłącz telewizor pod router a na komputerze zainstaluj PS3 Media Serwer. Świetnie sobie radzi z wszelakiej maści DivX-ami czy RMVB łącznie z napisami. Jak się to mówi kabel UTP 5e + 2 końcówki RJ 45 parę złotych wrażenia bezcenne
Dzieki za odpowiedz. A czy zaawansowanie komputera ma tu cos do rzeczy? Moj ma juz 4lata. Pewnie to nedza z bida w porownaniu do dzisiejszych sprzetow. Czy bedzie to mialo jakis wplyw na ogladanie filmow?
pozdrawiam
Dokładnie tak, jak są możliwości to należy z nich korzystać, jeżeli pojawiłby się problem z czytaniem polskich znaków z napisów to polecam zainstalować darmowy program subedit tam bez problemu można usunąć polskie znaki i trwa to może 20s
Przepraszam, ale nie zrozumialem. Tzn., ze nie powinno byc problemow, czy beda problemy? Mam acera 1,5Ghz 400MHz FSB, 1MB L2 cache 512MB DDR, czy to wystarczy do spokojnego ogladania przez PS3?Razak napisał(a):
Dokładnie tak...
Do oglądania divixów powinno wystarczyć. Jednak materiału HD raczej nie odpalisz.
Razak napisał(a):
polecam zainstalować darmowy program subedit tam bez problemu można usunąć polskie znaki i trwa to może 20s
marbab napisał(a):
Przepraszam, ale nie zrozumialem. Tzn., ze nie powinno byc problemow, czy beda problemy? Mam acera 1,5Ghz 400MHz FSB, 1MB L2 cache 512MB DDR, czy to wystarczy do spokojnego ogladania przez PS3?Razak napisał(a):
Dokładnie tak...
pozdrawiam
Dzieki wielkie za odpowiedz. Czy moglibyscie mi polecic jakis dobry i niedrogi odtwarzacz dvd z usb firmy Sony? I ta sama prosba o odtwarzacz blue-ray z usb Sony.
pozdrawiam