Podziel się wrażeniami!
Witam,
Czy ktos tez ma taki problem, ze program Fakty TVN odtwarzany z TVN Player na tym telewizorze odtwarza tylko pierwszą sekunde? U mnie ten problem jest od samego poczatku (telewizor posiadam od 2 miesiecy). Pomoc techniczna Sony odsyla mnie do TVN, a TVN do Sony i tak w kolko : )
Jak to wyglada w praktyce:
- po wejsciu w tresci internetowe -> tvn -> fakty, wszystkie odcinki na liscie maja dlugosc 00:01 (jedna sekunda)
- przy probie odtworzenia, najpierw wyswietlaja sie reklamy (normalnie), potem zaczynaja wyswietlac sie fakty (w tym momencie interfejs odtwarzacza pokazuje juz prawidlowa dlugosc, kolo 20min.) i dokladnie po sekundzie odtwarzanie sie konczy, znowu wyswietlaja sie reklamy, po czym przechozi do nastepnego pliku i znowu tak samo.
Czy taka sytuacja wystepuje jeszcze u kogos? Dodam ze chodzi tylko o program Fakty i tylko na TV (na PS3 wszystko odtwarza sie normalnie)
Dzieki z gory za pomoc : )
Czyli rozumiem, że inne programy otwierają Ci się w TVN Player? Tylko Fakty nie działają? Dobrze zrozumiałam?
Dokladnie tak - wszystkie pozostale programy uruchamiaja sie normalnie, tylko "Fakty" maja na liscie dlugosc 00:01 i odtwarza sie jedynie pierwsza sekunda.
Witam.
Jedynym pomysłem jaki mi przychodzi do głowy jest odświeżenie zawartości internetowej. Być może coś się źle zsychronizowało na samym początku i teraz działa jak działa.
Aby odświeżyć zawartość interetową należy przeklikać opcje:
HOME =Ustawienia = Sieć = Odśwież zawartość internetową.
Więcej informacji na temat zawartości serwisów internetowych, ich działania i możliwych problemów znajdziecie poniżej:
http://pdf.crse.com/manuals/AE7L100511/PL/brivideo_nokr.html