anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Odbicia w 3D KDL-46NX720

dj_enzo
Początkujący

Odbicia w 3D KDL-46NX720

Witam przejrzałem forum i nie znalazłem takiego tematu wiec zakładam.
Problem polega na tym, że w filmach 3D SBS mam cos w stylu odbić np: oglądałem mecz i widziałem dwie piłki model TV KDL-46NX720 czy każdy tak ma czy to może jakaś wada mojego egzemplarza ?? :c13 kolejny przykład żółwik sammy 2 razy więcej jaj w gnieździe niż normalnie :c6 :c6 :c6

5 ODPOW. 5
profile.country.pl_PL.title
Mylagos
Użytkownik

Witam.
Wygląda jakby telewizor źle składał obraz 3D. Proponuję, abyś popróbował pobawić się ustawieniami obrazu ( szczególnie głębie obrazu 3D ).

dj_enzo
Początkujący

Mylagos napisał(a):

Witam.
Wygląda jakby telewizor źle składał obraz 3D. Proponuję, abyś popróbował pobawić się ustawieniami obrazu ( szczególnie głębie obrazu 3D ).

Próbowałem kombinowałem i nic nawet serwis byl u mnie w tej sprawie i nic nie pomogli jedynie plik który oni mieli przy sobie teledysk shakiry nagrany w mp4 był w miarę ale tez żadna rewelacja :|

Zimny_
Użytkownik

A z jakiego źródła odtwarzasz filmy 3D?

stubbs.
Użytkownik

A ja zapytam, czy każdy materiał jest źle składany czy też może jeden konkretny?
Może być to wina również jakości materiału. Napisz jeszcze z jakiej odległości oglądasz rzeczy, które są wyświetlane poprawnie i z jakiej odległości oglądasz ów mecz ze źle złożoną piłką?

P.S. w jakim sensie piszesz "żadna rewelacja" pod kątem teledysku Shakiry? Że Shakira nie za bardzo podchodzi do gustu, czy materiał 3D :c18 :c20.

Pozdrawiam Stubb
Zimny_
Użytkownik

Jeszcze istnieje kwestia okularów 3D i nadajnika. Czasami jak jest zakłócona komunikacja nadajnika z okularami, mogą wystąpić podobne efekty. Ale rzadko...