Podziel się wrażeniami!
Witam .
Posiadam Bravie 40NX800 i mam problem z otwieraniem plikow wideo z pendriva . Zdjecia i muzyke w formacie jpg i mp3 odtwarza wzorowo , ale gdy zgralem na pamiec tradycyjne divixy w formacie AVI lub normalny film dvd ktory na laptopie poprzez Windows Media Player'a jest odtwarzany bez problemow nic sie nie dzieje . Odszukuje tylko foldery , ale nie widzi zawartosci . Wpisywalem w wyszukiwarce zeby nie robic spamu , ale sie nie doszukalem .
Czy ten tv ma okreslone rozszerzenia plikow ktore odtwarza tylko i wylaczenie ? Jezeli tak to prosze o pomoc . Pozdrawiam .
W modelach na rok 2011 ma być możliwość podpięcia dysków o pojemności 1,8TB - nie widzę tutaj możliwości ograniczenia się do FAT32.
sadam napisał(a):
W modelach na rok 2011 ma być możliwość podpięcia dysków o pojemności 1,8TB - nie widzę tutaj możliwości ograniczenia się do FAT32.
wumarex napisał(a):
P.S. Czy jest szansa, że obsługa jakiego innego typu systemu plików pojawi się w którejś wersji firmwaru do 46NX710 ?
sadam napisał(a):
Nie czyta plików czy ich nie widzi?
Jakiego serwera wykorzystujesz do DLNA? Czy możesz napisać parametry filmu, który telewizor nie odtwarza po USB? Oczywiście poza tytułem...
Witam,
podepnę się pod temat...
Czy ktoś posiada informację, na temat max. wielkości obsługiwanej pamięci USB...
Chodzi mi o podłączenie zewnętrznego dysku twardego po USB do NX700.
Z Penem 4GB nie ma problemu, ale już HDD 2,5" 40GB nie widzi...
Pozdrawiam
Nie ma podanej górnej granicy. Działają dyski dużych wielkości i tych mniejszych. Ważne jest, aby dysk był sformatowany w systemie plików FAT32 i niektóre z nich wymagają dodatkowego zasilania - jeśli posiadają taką możliwość.
Zimny napisał(a):
Nie ma podanej górnej granicy. Działają dyski dużych wielkości i tych mniejszych. Ważne jest, aby dysk był sformatowany w systemie plików FAT32 i niektóre z nich wymagają dodatkowego zasilania - jeśli posiadają taką możliwość.
No tak, myślałem o bardziej przyziemnych wielkościach, jak podawał PawQ 40GB... Moja wina, nie dokładnie odpowiedziałem
Czy jest możliwość z aktualizowania kodeków audio i wideo w 40NX710 ??
Diwx-y mam zarejestrowane ale nadal mam kilka filmów które nie odtwarzają dzwięku