- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Pliki wideo z Pendrive USB
Witam .
Posiadam Bravie 40NX800 i mam problem z otwieraniem plikow wideo z pendriva . Zdjecia i muzyke w formacie jpg i mp3 odtwarza wzorowo , ale gdy zgralem na pamiec tradycyjne divixy w formacie AVI lub normalny film dvd ktory na laptopie poprzez Windows Media Player'a jest odtwarzany bez problemow nic sie nie dzieje . Odszukuje tylko foldery , ale nie widzi zawartosci . Wpisywalem w wyszukiwarce zeby nie robic spamu , ale sie nie doszukalem .
Czy ten tv ma okreslone rozszerzenia plikow ktore odtwarza tylko i wylaczenie ? Jezeli tak to prosze o pomoc . Pozdrawiam .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W modelach na rok 2011 ma być możliwość podpięcia dysków o pojemności 1,8TB - nie widzę tutaj możliwości ograniczenia się do FAT32.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
sadam napisał(a):
W modelach na rok 2011 ma być możliwość podpięcia dysków o pojemności 1,8TB - nie widzę tutaj możliwości ograniczenia się do FAT32.
Nooo tak. Ale czy to będzie miało jakiś wpływ na modele z roku 2010, czy też po prostu dojdzie mi kolejna alternatywa (wymienić model z roku 2010 na model z roku 2011) ?
P.S. Czy jest szansa, że obsługa jakiego innego typu systemu plików pojawi się w którejś wersji firmwaru do 46NX710 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
wumarex napisał(a):
P.S. Czy jest szansa, że obsługa jakiego innego typu systemu plików pojawi się w którejś wersji firmwaru do 46NX710 ?
Mam nadzieję, że tak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
sadam napisał(a):
Nie czyta plików czy ich nie widzi?
Widzi pliki ale ich nie odtwarza. To samo z MP4 z Sony Ericsson Vivaz. Widzi pliki ale ich nie odtwarza.
sadam, w innym poście napisałeś o odtwarzaniu plików video po DLNA. W moim przypadku Po DLNA mogę przeglądać tylko zdjęcia lub odtworzyć muzykę. Pliki video nie są nawet wykrywane.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jakiego serwera wykorzystujesz do DLNA? Czy możesz napisać parametry filmu, który telewizor nie odtwarza po USB? Oczywiście poza tytułem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
podepnę się pod temat...
Czy ktoś posiada informację, na temat max. wielkości obsługiwanej pamięci USB...
Chodzi mi o podłączenie zewnętrznego dysku twardego po USB do NX700.
Z Penem 4GB nie ma problemu, ale już HDD 2,5" 40GB nie widzi...
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie ma podanej górnej granicy. Działają dyski dużych wielkości i tych mniejszych. Ważne jest, aby dysk był sformatowany w systemie plików FAT32 i niektóre z nich wymagają dodatkowego zasilania - jeśli posiadają taką możliwość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zimny napisał(a):
Nie ma podanej górnej granicy. Działają dyski dużych wielkości i tych mniejszych. Ważne jest, aby dysk był sformatowany w systemie plików FAT32 i niektóre z nich wymagają dodatkowego zasilania - jeśli posiadają taką możliwość.
A ja twierdze, że limit jest zawsze (tylko nie zawsze osiągalny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No tak, myślałem o bardziej przyziemnych wielkościach, jak podawał PawQ 40GB... Moja wina, nie dokładnie odpowiedziałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy jest możliwość z aktualizowania kodeków audio i wideo w 40NX710 ??
Diwx-y mam zarejestrowane ale nadal mam kilka filmów które nie odtwarzają dzwięku