anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Promocja modul wifi gratis ???

profile.country.pl_PL.title
edekkredek
Nowicjusz

Promocja modul wifi gratis ???

Witam .
Kupilem w promocji telewizor sony CX52" 40 "mialem otrzymac modem wifi gratis ,zarejestrowalem go ,otrzymalem meila zwrotnego i wyslalem wraz z paragonem i wycinkiem z kartonu do francji za potwierdzeniem odbioru,potwierdzenie przyszlo i natym koniec.Zrobilem wszystko zgodnie z regulaminem i w terminie.Czyzby jakas sciema z ta promocja ?.

Pozdrawiam

3 ODPOW. 3
spolDon1fhkbr
Początkujący

Napisz maila do Sony Polska...

sonyinfo.pl@eu.sony.com

Tylko trzeba poczekać parę dni na reakcję...

stubbs.
Użytkownik

Szczerze mówiąc nie słyszałem o tej promocji, gdyż mam już TV i jakoś nie zaglądam do działu aktualnych promocji (nie jestem na bieżąco). Przy ostatniej promocji gdzie całość wyglądała podobnie do tego co opisujesz na przysłanie sprzętu oraz dokumentów zakupu trzeba było trochę poczekać. E-mail z zapytaniem jak najbardziej wskazany :) a ja polecę uzbroić się w cierpliwość. Z tego co pamiętam przy ostatniej promocji, gdzie dodawano sprzęt do zakupionego TV, nie słyszałem o przypadku, że ktoś nie otrzymał swojego upominku :).

Pozdrawiam Stubb
Mylagos
Użytkownik

Jeśli chodzi o promocję, która była wcześniej, to tak jak napisał Stubb, wymagało to trochę oczekiwania. Najpierw dostarczenie wszystkich dokumentów do Francji, a potem przesyłka powrotna z modułem i druga z dowodem zakupu, wracały dosyć długo.