anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

sony kld 40EX650 migawka na ekranie!

profile.country.pl_PL.title
pawelkozz
Początkujący

sony kld 40EX650 migawka na ekranie!

witam
Mam problem z nowo kupionym telewizorem model kld 40EX650,podczas oglądania programów na ekranie pojawia się miganie,które uniemożliwia normalne odbieranie tv,czy to jest wina tv czy raczej anteny???Wczesniej na starym tv takie problemy nie byly widoczne.Pozdraawiam i proszę o szybką odpowiedz.

4 ODPOW. 4
oldguest
Początkujący

Witam 3 miesiace temu kupiłem ten sam typ też na poczatku było podobnie , anteny nie ruszałem to wszystko minęło , przypuszczam ze po aktualizacji oprogramowania .

stubbs.
Użytkownik

Pierwsze pytanie o wersję oprogramowania jaką masz? Jeśli nie masz aktualnej - pobierz aktualizację.
Drugie pytanie o sposób podłączenia. Sprawdź czy wszystkie kable są dobrze dociśnięte oraz czy żaden z nich nie jest uszkodzony.
Podaj również jakie masz ustawienia obrazu i co jest źródłem sygnału. Kablówka, cyfrowy dekoder, antena zewnętrzna, etc?

Pozdrawiam Stubb
oldguest
Początkujący

stubb napisał(a):

Pierwsze pytanie o wersję oprogramowania jaką masz? Jeśli nie masz aktualnej - pobierz aktualizację.
Drugie pytanie o sposób podłączenia. Sprawdź czy wszystkie kable są dobrze dociśnięte oraz czy żaden z nich nie jest uszkodzony.
Podaj również jakie masz ustawienia obrazu i co jest źródłem sygnału. Kablówka, cyfrowy dekoder, antena zewnętrzna, etc?

Przede wszystkim witam szacownych forumowiczów . Szanuje Sttuba ale podejrzewam ze pawelkozz odpalił sprzęt po zakupie i jak wspomniałem wczesniej powodem migotania obrazu był brak akualnego oprogramowania . Pewnie mozna sprawdzic czy kabelki sa mocno dopięte i czy w sieci płynie prąd o napieciu +,- z 10 % odchyłem z podstawowego napiecia 230V
Aż strach pomyślec ze zadarłem z TUBBEM z 712 postami . mam nadzieję że admin a co najwazniejsze Mr. Stuub sie nie obraził . No ale cóz kazdy usiłuje walczyc o dobro swojego plusa.

pawelkozz
Początkujący

Podwodem migawki byl brak aktualnego oprogramowania.
Dzieki za pomoc pozdrawiam