Podziel się wrażeniami!
witam
Mam problem z nowo kupionym telewizorem model kld 40EX650,podczas oglądania programów na ekranie pojawia się miganie,które uniemożliwia normalne odbieranie tv,czy to jest wina tv czy raczej anteny???Wczesniej na starym tv takie problemy nie byly widoczne.Pozdraawiam i proszę o szybką odpowiedz.
Witam 3 miesiace temu kupiłem ten sam typ też na poczatku było podobnie , anteny nie ruszałem to wszystko minęło , przypuszczam ze po aktualizacji oprogramowania .
Pierwsze pytanie o wersję oprogramowania jaką masz? Jeśli nie masz aktualnej - pobierz aktualizację.
Drugie pytanie o sposób podłączenia. Sprawdź czy wszystkie kable są dobrze dociśnięte oraz czy żaden z nich nie jest uszkodzony.
Podaj również jakie masz ustawienia obrazu i co jest źródłem sygnału. Kablówka, cyfrowy dekoder, antena zewnętrzna, etc?
stubb napisał(a):
Pierwsze pytanie o wersję oprogramowania jaką masz? Jeśli nie masz aktualnej - pobierz aktualizację.
Drugie pytanie o sposób podłączenia. Sprawdź czy wszystkie kable są dobrze dociśnięte oraz czy żaden z nich nie jest uszkodzony.
Podaj również jakie masz ustawienia obrazu i co jest źródłem sygnału. Kablówka, cyfrowy dekoder, antena zewnętrzna, etc?
Podwodem migawki byl brak aktualnego oprogramowania.
Dzieki za pomoc pozdrawiam