Podziel się wrażeniami!
Witam. Czy udostępnię zasoby komputera mojemu Soniaczkowi jeżeli komputer ma Windowsa XP? Z tego co widzę nie jest to takie proste jak w przypadku Visty czy 7. Jest to możliwe pod XP?
Nie nie nie. Win XP pomijamy. Trochę tak skaczę z tymi systemami, ale mam w domu 3 kompy: Xp, Vista i 7.
Najbardziej interesuje mnie w tej chwili Vista, bo najczęściej ten komputer używam. Tutaj jest WMP 11.
Czy to oznacza że nic w nim nie zrobię? Nie widzę tutaj opcji opisanych powyżej, za które dziękuję
Już sobie poradziłem, znalazłem gdzie się ustawia. Szkoda tylko że nie pozwala na dodanie dysków lub folderów na pamięciach przenośnych.
Dziękuję za pomoc
Niezwykła różnorodność systemów u Ciebie w domu Który system według Ciebie jest najlepszy?
Niestety u mnie również nie ma możliwości dodania przenośnych pamięci...
No tak wyszło Trudno oceniać systemy, kiedy 7 obecna jest od kilku lat, a XP kończy powoli swój żywot. Muszę za to przyznać, że wyjątkowo dobrze u mnie spisuje się tak bardzo nielubiana Vista.
To i ja jeszcze dorzucę swoje 3 grosze do tematu . Pomijam systemy i to który lubię, a którego niekoniecznie (obecnie używam Win 7 PRO). Wracając do przycinania się filmów oraz do łącza i samego PS3 MS. Łącze musi być przede wszystkim dość szybkie jak zaznaczył to Zimny ale również stabilne, bez żadnych skoków, czy chwilowych przerywań. Jeśli chodzi o laptopa to też sprawa jasna - im szybszy (mocniejszy) tym lepiej, więc Ameryki tu nie odkryję . Próbowałeś reinstalować PS3 MS? Może pojawił Ci się jakiś mały błąd w tym programie? Dostępna jest od jakiegoś miesiąca czy dwóch nowa wersja usprawniająca działanie.
P.S. Zimny - zmotywowałeś mnie do zainstalowania PS3 MS, bo tak uświadomiłeś mi z lekka jaki mam bałagan z kablami przy TV. A to HDMI do laptopa, a to listwa do zasilania, a to jeszcze kilka innych "niezbędnych" kabli i przejściówek. Dzisiaj czas na "jesienne porządki" i kablom mówię dziękuję (ja--> <--kable)
KrisKW napisał(a):
Muszę za to przyznać, że wyjątkowo dobrze u mnie spisuje się tak bardzo nielubiana Vista.