anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jaki odtwarzacz DVD/BD ?

3898-----
Początkujący

Jaki odtwarzacz DVD/BD ?

Witam,
zgubiłem się w liście produktów Sony, może ktoś mi doradzi, czego szukać.
Potrzebuję odtwarzacza CD/DVD (bez nagrywania, bez HDD).
Musi mieć:
- włączenie odtwarzania CD/DVD "po włożeniu płytki"
- bravia sync (czy toto może być na tyle mądre, żeby nie włączać TV dla płyt CD?)
- wyjście HDMI (najlepiej z przeskalowywaniem).
Jaki model byście polecili?
Dodatkowe pytania:
Czy jest sens jeszcze kupować DVD?
Czy BD odtwarzają bez problemów CD?
Czy odtwarzacze DVD/BD Sony mogą odtwarzać DLNA? Bez wykorzystywania TV do wyboru z menu?

Z góry dziękuję za pomoc!

Pozdrawiam,
p.

3 ODPOW. 3
oldguest
Początkujący

Czy odtwarzacze DVD/BD Sony mogą odtwarzać DLNA? Bez wykorzystywania TV do wyboru z menu?

Kiepsko to widzę bez obrazu....

A co do reszty to może BDP-S370.. Jeśli Bravia Sync by włączała TV to można wyłączyć (tylko) tą opcję z menu TV.

Sloth-----
Początkujący

Witam wszystkich!

Również ja planuje zakup nagrywarki dvd lub odtwarzacza bd z twardym dyskiem i zastanawiam się, czy Sony ma obecnie w swojej ofercie produkt, spełniający obok tych najbardziej podstawowych i oczywistych, również następujące warunki:

1. Możliwość nagrywania programów z telewizora na twardy dysk (także tych odbieranych przez dekoder cyfrowy telewizji kablowej)
2. Możliwość powiększenia wybranego fragmentu obrazu podczas odtwarzania filmu minimum x4 (czyli opcja zoom)
3. Możliwość edytowania, dzielenia i skracania nagranych na twardym dysku filmów

Z góry dzięki za odpowiedź i wszelkie rady oraz wyjaśnienia :-)

Pozdrawiam

tomektr-----
Początkujący

I ja chętnie posłucham podpowiedzi. Prosiłbym tylko o podanie widełek cenowych. interesuje mnie coś w przyzwoitej cenie.