Podziel się wrażeniami!
Jak pierwsze wrażenia i jaką macie cenę tego modelu? Są już dostępne zamówienia na wyższe modele?
Edytowano 21.03.2011
Wydzieliłem nowy temat.
Zimny.
Cena tak jak poprzednika czyli 699.
Wrażenia? W sumie to musiałem mu się przyjrzeć bo na pierwszy rzut oka nie wiedziałam różnic A są - BD jest nieco bardziej opływowy, zwłaszcza dół przedniego panelu nie ma już tego ostrego podcięcia gdzie zbierał się kurz
Z ciekawości odpaliłem go ale w menu brak zmian - myślałem, że będzie takie jak ma być w nowych TV.
@sadam możesz napisać coś więcej na temat tej 380tki? Zwłaszcza w porównaniu z modelem 370... Wiem że w 380 jest Wifi ale za to nie czyta divix. Czy oprócz wifi przewyższa czymś model 370?
S380 tak jak i S370 to model WiFi Ready, czyli wymagający dokupienia adaptera UWA-BR100.
Różnicą na pewno jest możliwość sterowania BD przy pomocy smartfona pracującego na systemie Android.
Co do divixów - to jest problem bo nie używam
Może któryś z Kolegów jutro w pracy będzie miał jakiś plik to sprawdzę czy działa.
ciambor napisał(a):
@sadam możesz napisać coś więcej na temat tej 380tki? Zwłaszcza w porównaniu z modelem 370...
Miałem dylemat czy nie wziąć tego modelu 380, ale dużej różnicy (na plus) między 370 nie znalazłem - mi osobiście na NTFS nie zależy.., dlatego kupiłem 370 (w dużo niższej cenie )
Jak już wcześniej pisałem filmy i ich różne formaty kompresji to nie moja bajka, ale miałem możliwość sprawdzenia kilku filmów. Wszystkie mają rozszerzenie .avi (były z lektorem) kompresja DivX i okazało się, że jednego nie przeczytał a S470 łyknął wszystkie. Ten z którym był problem ma "Rozmiar próbki wideo 24bit", pozostałe 12bit. A i rozmiar próbki audio to 16bit a szybkość transmisji bitów to 112kb/s pozostałe mają 128/125. Tylko takie różnice widzę oglądając właściwości pliku pod windowsem XP. Na weekendzie poproszę kolegę by przyniósł Swój dysk sformatowany w NTFS to sprawdzimy czy chodzi. Może będzie miał jeszcze jakieś filmy z napisami.