anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony BDP-S470 napisy w filmach avi

profile.country.pl_PL.title
Johny01
Początkujący

Sony BDP-S470 napisy w filmach avi

Witam mam problem z napisami do plików avi do tego soniaka , daję pliki tekstowe txt , srl i nie widzi ich juz sam nie wiem co mam robić nie mogę znaleść jakie powinny być ewentualnie jak zrobić aby blu widział je , dziękuję za wszelkie informacje Pozdrawiam .
Może jeszcze ewentualne spostrzeżenia co do nowego softu 752 , co o nim myślicie czy jest lepszy od 735 wg mnie to chyba coś z dzwiekiem mi się pogorszyło a jak u Was ?

Edytowano 14.02.2011
Sprecyzowałem tytuł tematu.
Zimny.

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Witaj, Blu ray z tego roku czytają napisy. Przed chwilą sprawdzałem na plikach .mkv i .avi. Napisy muszą mieć taką samą nazwę jak film i być w katalogu z filmem. Jeśli nie załadują się automatycznie, naciśnij na pilocie przycisk "Subtitle".
Nie zauważyłem tego pogorszenia. Fakt, w domu nie mam tego odtwarzacza, a nie poświęciłem dużo czasu na odsłuchanie przed zmianą firmware i po zmianie firmware. Chociaż to nie powinno mieć dużego wpływu. Ten firmware zawiera sporo zmian, są opisane na stronie:
http://support.sony-europe.com/tvhc/downloads/downloads.aspx?site=odw_pl_PL&f=BDPS470_570_v752&v=v2&m=BDP-S470
Najważniejsze, że jest poprawiona kompatybilność w wielu płaszczyznach - więc warto zainstalować.