anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
digo-----
Początkujący

Witam

89 i 87 podobają mi się, fajne ujęcia. Co do 88 to modelka musi troche uważać nad pozycją, ponieważ z bluzki zrobiła się bombeczka ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

87 na :thumbsup: pozostałe dwie niestety za sprawą miny lub nieszczęsnej, nadmuchanej bluzki niestety na nie.

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

87 :c4

rabarbar-----
Początkujący

87..ale również 89 mi się podoba , 87 jak rusałka :) :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Mistrzyni portretu ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
oldguest
Początkujący

bertone1982 napisał(a):

Mistrzyni portretu ;)

prooszę nie przesadzać... ;) ale miło mi:)

colorful-----
Początkujący

mi się, jak zwykle, podoba :) :thumbsup:
mam prośbę - wstaw te z mostka/mola/pomostu z dziewczyną w czarno-białej sukence, które są u Ciebie na maxmodels, bo są świetne! :)

Bertone.
Poszukiwacz

Stopień powiększenia z prawej strony na dole przy pasku startowym bardzo się przydaje :slight_smile:

colorful napisał(a):

mam prośbę - wstaw te z mostka/mola/pomostu z dziewczyną w czarno-białej sukence, które są u Ciebie na maxmodels, bo są świetne! :)

Jestem bardzo ciekawy ...

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
oldguest
Początkujący

colorful napisał(a):

mi się, jak zwykle, podoba :) :thumbsup:

okej będzie jako kolejny wrzut, choć muszę przyznać zaległości mam teraz sporo.. ;)

Aniqa.
Poszukiwacz

Mi również 87 najbardziej się podoba :c4