Podziel się wrażeniami!
Pierwsza odsłona...
I chyba pierwszy raz w życiu publikuje zdjęcia w bw (nie licząc biedroneczki ale nie umiałem się powstrzymać )
Na 99l nie wiedzieć czemu, najbardziej mi się rzucił w oczy napis "POLICJA" obok głowy człowieka-widma
Ale podoba sie, choć 99m chyba bardziej
99k - a co tak szaro ?
99l - wygląda jak kolaż
ale nie podoba mi się
99m - a tutaj nie wiem co jest motywem przewodnim - może dlatego, że mondeo odciąga uwagę (jasny., nieporuszony punkt)
Abstrahując od zdjęć, bo już napisano wszystko:
nie mam wyobraźni inżyniera ruchu drogowego ani też sokolego wzroku pozwalającego na odczytanie treści napisu na tablicy pod znakiem zakazującego ruchu wszelkich pojazdów ale pod spodem jest znak zakaz zatrzymywania się i postoju, po drugiej stronie podobnie jest zakaz zatrzymywania się i postoju i pod nim informujący o parkingu. Reklama w bramie w dodatku przypomina nieco znak wylotu drogi jednokierunkowej
99. c,e,k jak dla mnie super
dsczygiel mphisto Bertone pablo_duch mat_czok rabarbar doslav kris Tomek69N krzycho4
Dziękuję wszystkim za odwiedziny http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif
W poszukiwaniu światła czyli wesoła twórczość z wykorzystaniem lampki biurkowej
Za wszelakie eksperymenty zawsze
Ale fotki coś nie bardzo wzbudziły u mnie jęk zachwytu.
Lepsza 99.n ale GO bardziej na usta.
Ps: niedługo litery się skończą, dawaj milenijkę :smileytwisted:
Cześć,
99.n ostrość na usta i jest ok.
99.o ładne, spojrzenie za ostry kąt.
Zalecenia: zaproszenie(jeśli konieczne), kwiaciarnia, wprawienie w dobry nastrój, lampka biurkowa...
Moje amatorskie dyrdymały rzecz jasna ;]
Pozdrawiam.
99.n - róża bliżej ust i większa GO
99.o - kadr ładny Za to światło mi się nie podoba
Brzydki cień na brodzie psuje to zdjęcie.
Dzięki wszystkim za wizytę
No dobra, nadejszła wiekopomna chwila... trzeba przyznać że jestem sentymentalny i dlatego 100 pojawia się tak późno... dzisiaj mija dokładnie rok od kiedy w swoje ręce dostałem moją A200 a to jest pierwsze zdj jakie nią wykonałem, wiem że to nie jest milenijka, wiem że to zdj jest technicznie kiepskie i w ogóle, no ale coś innego na milenium trza było dać
Moi rodzice, bez których tak na prawdę nigdy bym nie rozpoczął przygody z fotografią - to oni byli fundatorami sprzętu.
Przekaż ze trafiony prezent i pozdrów
pozdro