anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Michał - Jaja

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Michał - Jaja

Pierwsza odsłona...
I chyba pierwszy raz w życiu publikuje zdjęcia w bw (nie licząc biedroneczki ale nie umiałem się powstrzymać :D )

652 ODPOW. 652
profile.country.pl_PL.title
ania.s
Początkujący

Piekielnie mi się podobają te ogniowe :c4

oldguest
Początkujący

Mnie również :c4

Komarzyca też pikna tylko trochę blado, coś więcej bym z RAW-a wyciągnął :thumbsup: :c2

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

mphisto napisał(a):

Komarzyca też pikna tylko trochę blado, coś więcej bym z RAW-a wyciągnął :thumbsup: :c2

Podpisuję się pod słowami.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Mnie zaś ostatnia wrzutka nie powaliła. Ogień jak ogień, jak dla mnie zbyt długo naświetlane (prawy dolny róg kadru już łapie inne światło) poza tym niespecjalnie kadrowane.

Jakoś nie bardzo pasuje mi winieta w tych "zielonych", pytanie po co?
Dziwna maniera. Lepiej skupić się na ciekawszym kadrze, niestety tego też zabrakło. Za dużo się tutaj dzieje, a same kropelki mimo swej urody zdjęcia nie ratują.

Badylek? Niee, nie. Nie pasi mi perspektywa. Proponowałbym jednak nie bezpośrednio z góry, ale lekko "po skosie". No i rozmycie tła nieciekawie się ułożyło, do tego jak słusznie zauważył mphisto blado to wyszło. Ja dodam, że trochę ostrości jeszcze brakuje. ;)

Bertone.
Poszukiwacz

No i dotarłem do Twoje galerii Michale :D
Wszystkie zdjęcia przyjemne ( podobają się - :thumbsup: ) ale bez 113 :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
vansen-----
Początkujący

107 i 108- bardzo naturalnie złapana osoba. Fajne :thumbsup:

pablo_duch
Początkujący

OSTATNIE ogniowo wodne :thumbsup:

luck1008
Początkujący

Michał ostatnie są porostu rewelacyjne bardzo sie podobają :thumbsup: :)

Piotrek------
Początkujący

ostatnie trawiaste są bardzo sympatyczne. :c4

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Tomek69N napisał(a):

mphisto napisał(a):

Podpisuję się pod słowami.

ania.s, mphisto, Tomek69N, Lajam, Bertone, vansen, pablo_duch, luck1008, Piotrek
dzięki wszystkim za pozostawiony ślad :c37

mphisto napisał(a):

faktycznie mogłem się bardziej przyłożyć http://klubkm.pl/forum/images/smilies/bag.gif

Lajam napisał(a):

Ogień jak ogień, jak dla mnie zbyt długo naświetlane (prawy dolny róg kadru już łapie inne światło) poza tym niespecjalnie kadrowane.

:smileythumbsup: dzięki za rady, będę musiał kiedyś jeszcze raz podejść do tego tematu, może przy jakimś kominku bo tu niestety miałem tylko do dyspozycji mały piecyk

Teraz małe wspomnienia z Tuczna, w wolnej chwili zabrałem Agę do piwnicy i o to co z tego powstało - liczę na konstruktywną krytykę, bo ja tu obiektywny jakoś być nie potrafię ;)