Podziel się wrażeniami!
Pierwsza odsłona...
I chyba pierwszy raz w życiu publikuje zdjęcia w bw (nie licząc biedroneczki ale nie umiałem się powstrzymać )
Michale , świetna seria
Podobują się wszystkie zdjęcia
Bertone, Rutek68, pablo_duch, BuBu podziękował za wizytę
ale osobiście wolę obcinać czoło niż brodę
181 - najlepsze
182 - byłby lepsze, gdyby było ostre . Gdzie pani ostrość sobie poszła?
183 - onieśmielający bokeh, ale jak dla mnie za mało tu ostrości, może gdyby ostrzyć na ten największy listek efekt byłby lepszy? Ale mimo wszystko ma swój urok.
184 i 185 - w sumie ładne masełko w tle, ale nie pasuje mi, że te kwiatki takie rozmyte są... Ja wiem, że to ma być takie "senne" zdjęcie, ale według mnie nie wygląda to zbyt dobrze.
Czesc
181-fajne,kolorki oki
182-dla mnie za duzo sie dzieje
183-podoba mi sie
184-
ale na kazdym foto albo ostrość nie trafiona ,albo nie wyostrzyłeś
,albo zmeczone paczałki mam
pozdro
A tak w ogóle to jakim obiektywem focone? Widzę, że jakimś manualnym, bo f/1.0 . Chyba, że masz taki wypasiony obiektyw
.
Z tą ostrością to ona gdzieś tam jest generalnie tylko, że jest bardzo mała GO bo nie dość że Heliosem na pełnej dziurze to jeszcze odpiętym od body i lekko przekrzywionym, gdzieś w internecie natrafiłem ostatnio na technikę zwaną freelensingiem no i postanowiłem to na badylkach wypróbować, nie tylko zresztą bo poprzednie zdj Agi też tak robiłem
Z tą ostrością to ona gdzieś tam jest generalnie tylko, że jest bardzo mała GO bo nie dość że Heliosem na pełnej dziurze to jeszcze odpiętym od body i lekko przekrzywionym, gdzieś w internecie natrafiłem ostatnio na technikę zwaną freelensingiem no i postanowiłem to na badylkach wypróbować, nie tylko zresztą bo poprzednie zdj Agi też tak robiłem
Jak już pisałem chyba Tadeuszowi za badylkami nie przepadam, jedynie co mogę powiedzieć to że dobrym mogę nazwać 182 choć
182-dla mnie za duzo sie dzieje
Ostatnia wrzutka bajkowa i kolorowa.
ogólnie przy tych kwiatkach ciekawa kolorystyka, ale GO nie do końca mi leży