Podziel się wrażeniami!
Mam taką funkcję PIP, czyli mały obrazek do podglądu innego kanału.
Wszelkie programy oglądam z telewizji n i stąd moje pytanie: jak ustawić obraz do podglądu? póki co mam czarną, trzeszczącą plamę
Skopiowane z I-Manuala:
Podwójny obraz (PIP)
Wyświetla na ekranie równocześnie dwa obrazy (np. sygnał z komputera i program telewizyjny).
Ta funkcja umożliwia równoczesne oglądanie dwóch obrazów. Możesz oglądać obraz z dowolnego źródła w trybie pełnoekranowym, zaś z innego źródła (z wyjątkiem komputera) - w dodatkowym oknie.
Naciśnij przycisk OPTIONS, a następnie wybierz jedną spośród następujących opcji.
Dla sygnału wejściowego z komputera: wybierz .
Dla sygnału wejściowego innego niż z komputera: wybierz → .
Naciśnij przycisk /, aby przełączyć dźwięk pomiędzy obrazami.
biorąc pod uwagę, ze Sony nie obsługuje dysków NTFS to funkcja zupełnie bez sensu
biorąc pod uwagę, ze Sony nie obsługuje dysków NTFS to funkcja zupełnie bez sensu
Mylagos napisał(a):
Obsługa wszystkich formatów mogła by wymagać sporego wysiłku, gdyż w przypadku różnych dystrybucji, Linuksa mamy co najmniej 8 różnych systemów plików.
Mylagos napisał(a):
Obsługa wszystkich formatów mogła by wymagać sporego wysiłku, gdyż w przypadku różnych dystrybucji, Linuksa mamy co najmniej 8 różnych systemów plików.