Podziel się wrażeniami!
Witam,
ostatnimi czasami pojawiają się materiały wideo coraz większej gamie formatów, niestety nigdzie na stronie nie mogę znaleźć jakie formaty są obsługiwane przez model 55HX920, może ktoś z was rozjaśni sprawę?
Osobiście udało mi się sprawdzić materiały:
Są to niestety materiały tracące jakość HD, interesuje mnie format FHD3D (Full High Definition 3D ) jako materiały loss less, komuś udało się to uruchomić na wspomnianym telewizorze?
Uprzedze kilka faktów:
Pozdrawiam
Witam.
Podstawową sprawą jest to, z czego chcesz odtwarzać te materiały ? Z portu USB w telewizorze dużo nie odtworzysz ( niestety nie jest to najmocniejsza strona TV od Sony), a jeśli chodzi o inne urządzenia, to tam przy nich powinieneś szukać informacji czy odtwarza dany materiał.
Faktycznie zapisałem napisać czym jest źródło sygnału, jest nim zewnętrzy odtwarzać podłączony po hdmi.
Testowałem to na Sone Vaio SVS1511T9E
W takim razie najważniejsze będą najnowsze kodeki i odpowiedni odtwarzacz tak aby telewizor wykrył sygnał 3D - myślę że sprawdzi się Stereoscopic Player. Dodatkowo przy takim połączeniu ważne będzie aby telewizor był ustawiony jako główny monitor.