anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kopia lustrzana / Miracast 48W605B Brak obrazu !

Seller-1980
Poszukiwacz

Kopia lustrzana / Miracast 48W605B Brak obrazu !

Laptop Asus z windows 10 , tv Sony 48W605B , laptop łączy się z TV jest dźwięk nie ma obrazu ( czarny pulpit ) , przy połączeniu z Xperią Android obraz jest od razu , inny netbook Acer z tym samym win 10 łączy się od razu i obraz wyświetlany jest poprawnie . Myślałem że może coś z Asusem ale zrobiłem to samo na innym TV LG , obraz wyświetla poprawnie z wszystkich 3 urządzeń bez problemu , Sony ma problem tylko z Asusem ( oprogramowanie TV najnowsze , win 10 z najnowszą aktualizacją ) co może być przyczyną ?( próbowałem usuwać urządzenia i instalować na nowo , zawsze się łączy ale jest tylko fonia z czarnym ekranem ), Acer łączy się natychmiastowo i jest obraz i dźwięk .

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
Sony_Polska
Community Team

Witamy

być może jeśli pozostałe urzędzenia połączone z TV działają poprawnie, problem leży po stronie ustawień sterownika graficznego tego modelu laptopa? Proszę sprawdzić. Jeśli zmiana ustawień nie przyniesie efektu poszukamy innego rozwiązania. 

Poizdrawiamy

Zespół Sony 

Seller-1980
Poszukiwacz

Tak inny netbook Acer i smartfon Sony łączą się bez problemu , przy Asus jest dźwięk ale pojawia się black screen zamiast obrazu , próbowałem usuwać urządzenia i parować znów ale bez efektu ( znieniałem też ustawienia rozdzielczości / ekranu itd i w laptopie i tv , brak efektu ) ten sam laptop na tv LG działa bez żadnej zmiany ustawień więc o jaką konkretnie zmianę chodzi której mam dokonać ( asus i acer mają ten sam system win 10 treshold 2 z kompletem aktualizacji jak i oba tv najnowsze aktualizacje , jedyna różnica LG łączy bez problemów , sony ma black screen ) , karta graficzna laptopa to intel i druga nVidia 820  ( sterowniki uaktualnione z WU ) menadżer pokazuje że wszyskie sterowniki są aktualne .

Seller-1980
Poszukiwacz

Najnowsze sterowniki obu kart graficznych ściągnięte i zainstalowane ( support Asus ) jak i zresztą całego Netbooka ( wcześniej były drivery z WU automatyczne ) niestety nic nie pomogło dżwięk jest , Netbook się łączy obraz pokazuje scena ogólna i black screen , co można jeszcze zrobić ?  wszystkie sterowniki jak i update tv są najnowsze więc w tej kwestii już nic nie zrobię - jakiś pomysł ?