anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Okulary do EX720

profile.country.PL.title
mareczek87ww
Poszukiwacz

Okulary do EX720

Witam
Chciałem zapytać użytkowników EX720 najlepiej 40 calowego posiadających okulary 3D jak wrażenia. Tak zastanawiam się nad kupnem ich, ale wydawać w ciemno 200 zł..
Najlepiej byłoby pożyczyć od kogoś i sprawdzić efekt.

41 ODPOW. 41
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Z tego co wiem to Sony Store w Arkadii ma wypożyczalnię.

profile.country.PL.title
mareczek87ww
Poszukiwacz

Z Wrocławia daleko :(

sadam_
Użytkownik

Ale macie tam salon, możesz podejść, przymierzyć, obejrzeć jakiś fragment i ewentualnie kupić.

profile.country.PL.title
mareczek87ww
Poszukiwacz

Domyślam się, ale chciałbym sprawdzić to w swoich warunkach, jak na PS3, jak na telewizji n.

KrisKW
Początkujący

Ja mam 32EX720 i jak to już wcześniej było poruszane w innym wątku, ta seria ma skopane 3D. Ja jedynie mogę potwierdzić że u mnie problem z obrazem 3D występuje.

profile.country.pl_PL.title
stubbs.
Użytkownik

Co do jakości 3D w tym modelu nie będę się rozpisywał, bo każdy ma swój gust, upodobania oraz standardy - powiem krótko, dla mnie w tym przedziale cenowym OK.
KrisKW powiedz mi z jakiej odległości oglądasz 3D w tym rozmiarze TV? Jak dla mnie trochę mały (może przywykłem do większego rozmiaru), na innych forach również przejawia się trend aby do 3D kupować ciut większe rozmiary TV.

Pozdrawiam Stubb
profile.country.pl_PL.title
Mylagos
Użytkownik

EX720 jest podstawowym modelem z 3D i przy oglądaniu na nim, najważniejsze jest aby materiał był jak najlepszy. Osobiście również odradzam małe ekrany do 3D.

maurycy-----
Początkujący

KrisKW napisał(a):

Ja mam 32EX720 i jak to już wcześniej było poruszane w innym wątku, ta seria ma skopane 3D. Ja jedynie mogę potwierdzić że u mnie problem z obrazem 3D występuje.

hmm, czemu skopane?
dopiero rozpoczynam przygode z 3D, a tez mam 32ex720, takze nie mam opinii
jedyne co zauwazylem, i wydalo mi sie to zabawne, to ze rodzice w hx820 musza mieć antenke do 3D, a ja w swoim nie :)
pożyczyłem od nich zestaw startowy 3D z okularami tdg-br100b i nadajnikiem tmr-br100 i bylem zdziwiony ze nie mam go gdzie podlaczyc :) dopiero zamierzam wytestowac te okulary na dniach

sadam_
Użytkownik

Twoi rodzice mogą mieć HX800, gdyby mieli HX820 to transmiter też nie byłby im potrzebny.