anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SONY BRAVIA 32CX520

7037-----
Początkujący

SONY BRAVIA 32CX520

WITAM MAM PROBLEM OD PARU DNI POSIADAM WŁAŚNIE TAKI TELEWIZOR JAK W OPISIE DOSZŁEM JUZ DO WSZYSTKICH FUNKCJI PRÓCZ JEDNEJ {TV CYFROWEJ }NIE MAM TV NAZIEMNEJ TYLKO CYFROWY POLSAT PODŁACZONY HDMI ALE NIE WIDZIE TEGO NIE MOGE NAGRAĆ NIC PONIEWAŻ WSZYSTKO JEST BLADE I NIE CHODZI W TEJ FUNKCJI PROSZE O POMOC POZDRAWIAM

11 ODPOW. 11
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Możesz nie krzyczeć? Pisanie dużymi literami nie przyśpieszy pomocy, używanie znaków interpunkcyjnych na pewno tak.
A jeżeli mam się zabawić we wróżkę to nie możesz nagrać na dysku twardym programów nadawanych z dekodera cyfrowego polsatu. Trafiłem w problem?

7037-----
Początkujący

przepraszam za pisownie ale nie wiedziałem, tak właśnie chodzi o ten problem i wiele innych pozdrawiam

profile.country.pl_PL.title
stubbs.
Użytkownik

Z tego co zrozumiałem nie możesz nagrać filmu z Cyfrowego Polsatu na dysku lub w TV nie możesz poustawiać programów Polsatu na TV?

Pozdrawiam Stubb
Mylagos
Użytkownik

... wiele innych ...

Wiele innych ? Mógłbyś dokładnie wypisać jakie do problemy ?

7037-----
Początkujący

witam jak pisałem wcześniej niedawno kupiłem sony bravie podłaczyłem ją kablem HDMI do cyfrowego polsatu oczywiście odbieram progamy ale w ustawieniach w tv jest opcja programy cyfrowe analogowe i przewodnik cyfrowy a funkcja ta jest nieaktywna taki komunikat mam. Lista programów tak ze nie jest aktywna.Po rejestracji dysku widzi go ale przy wlaczeniu nagrywania komunikat tak brzmi wiec nie rozumiem nic przeciez HDMI jest to podłaczenie cyfrowe pozdrawiam

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Jeżeli do TV nie podłączyłeś kabla antenowego to w jaki sposób mają Ci się pojawić kanały analogowe i cyfrowe?
W chwili obecnej za odbiór i dekodowanie kanałów odpowiada dekoder Cyfrowego Polsatu. TV jest tylko odbiornikiem wyświetlającym to co poda mu dekoder.
Jeżeli chcesz nagrywać na dysk programy to musisz podłączyć antenę, zaprogramować kanały cyfrowe, dysk już zarejestrowałeś.

Mylagos
Użytkownik

Tak jak napisał sadam nagrywanie z dekodera nie będzie możliwe. Nagrywanie jest możliwe tylko z wbudowanych tunerów w telewizor.

7037-----
Początkujący

witam ponownie chyba wszystko zrozumiałem. mieszkam w UK i mam polsat tylko tv naziemniej nie mam ale moge opodłaczyć no trudno myslałem ze moge nagrywać z polsatu a tak to mam mniej funkcji net chodzi ok ale tez okrojony tyle co daje sony no szkoda zawiodłem sie troche a mozeznacie jakieś sztuczki na wiekszy dostep do internetu?
dziekuje za informacje i pozdrawiam

Mylagos
Użytkownik

Co masz dokładnie na myśli pisząc "większy dostęp do internetu" ?

- Serwisy Bravia Internet Video, przydziela są poprzez IP internetu i tutaj nie mam pomysłu jak zrobić, aby było więcej serwisów. Może Twój dostawca internetu mógłby zmienić IP na polskie i wtedy miałbyś polskie serwisy.

- Przeglądarki rozbudować się niestety nie da - flasha nie ma i niestety nie ma możliwości go dogrania.