anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony internet bravia

profile.country.PL.title
bartt77
Nowicjusz

Sony internet bravia

Czy Sony ma zamiar rozwijać i dodać jakieś nowe funkcje i aplikacje w swoim telewizorze? W porównaniu do smart tv np samsunga mało ciekawie to wygląda.

7 ODPOW. 7
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

W którym modelu?

profile.country.pl_PL.title
Mylagos
Użytkownik

Nowe modele Sony ( nie wiem czy będzie aktualizacja starszych ), przewyższają ofertą Samsunga :)
Jeżeli chodzi o serwisy Video to jest w sumie maks, który można uzyskać z polskiego rynku. Nie brakuje niczego i to jest ogromny plus telewizorów Sony. Już na starcie nowych serii klient dostaje wszystkie najpopularniejsze, polskie serwisy video jak TVN, Ipla czy TVP. Konkurencja np. w postaci Samsunga póki co tego nie oferuje. Fajnie, że jest też wiele innych serwisów w tym serwis 3D! przygotowywany przez Sony. Wygląda to tak:

http://hdtvpolska.com/topic/28032-mega-test-lcd-led-3d-sony-bravia-kdl-40hx750-5-profesjonalna-kalibracja/

stubbs.
Użytkownik

Dolicz jeszcze do tego inne rzeczy związane z internetem, nie koniecznie z wideo.
Masz dość spory wybór:
Twitter;
Facebook;
Skype;
Video Search;
TV/Video Search;
Track ID,
w skrócie SEN (Sony Entertaiment Network)

http://img716.imageshack.us/img716/9834/senbo.jpg

Pozdrawiam Stubb
olo2oo1
Początkujący

wydaje mi się, że skoro kolega pisze w dziale seria EX to przytaczanie tutaj możliwości nowych HX'ów ma się jak opowiadanie właścicielowi mercedesa klasy A o możliwościach klasy S ;)

Mylagos
Użytkownik

Z tego co wiem, niezależnie od modelu Bravia Internet Video ma te same funkcjonalności, a i SEN jest w modelach z serii EX.

Zimny napisał(a):

EX650

- X-Reality
- Motionflow XR100Hz
- Sony Entertainment Network
- Wbudowana sieć Wi-Fi
- Klasa energetyczna A+ dla 46”, A dla 40”, dla 32”

EX550

- X-Reality
- HD Ready
- Sony Entertainment Network
- Wbudowana sieć Wi-Fi
- Klasa energetyczna B

Parametry mogą się różnić w zależności od kraju.

profile.country.PL.title
bartt77
Nowicjusz

Widzę że moje pytanie trochę poruszyło :c20 Nie chodziło mi o polskie aplikacje bo z tego jestem zadowolony.
Mam KDL-40EX720.
.A zapytałem bo jestem ciekawy czy ktoś ma jakieś informację czy dodane będą nowe.
:c2

stubbs.
Użytkownik

To jest forum użytkowników i sympatyków Sonego więc nikt chyba nie bedzie miał informacji pewnych na bank ;). Możemy przypuszczać i pospekulować co by było gdyby ... :c20.

Pozdrawiam Stubb