anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

telewizja internetowa w KDL-46ex720

profile.country.pl_PL.title
nroku-----
Początkujący

telewizja internetowa w KDL-46ex720

Witam
Mam pytanie, czy w tv bravia da się oglądać telewizję internetową bez podłączania komputera? Chodzi mi o np serwis weeb.tv, który udostępnia telewizje internetową.
Na PC można ją oglądać przez strone weeb.tv, lub przez program - np XBMC media center. Niestety przez przeglądarkę internetową w TV oglądać tej telewizji się nie da (pewnie brak flash'a), ale może jest jakiś widget lub inny programik?
Pozdrawiam

6 ODPOW. 6
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Nie ma takiej możliwości.

Mylagos
Użytkownik

Jak wspomniał sadam nie jest to możliwe. Przyczyną tego jest brak wbudowanych / brak możliwości dogrania wtyczek takich jak flash.

hanun-----
Początkujący

Cześć.
To ja mam podobne pytanie - czy w EX720 można oglądać filmy z internetu np. z VOD Onetu lub z tego typu stron jak kino.pecetowiec.pl, 8tv.pl, ekino.tv itp.
W specyfikacji jest, że przeglądarka nie umożliwia oglądania osadzonych filmów, ale niewiele mi to mówi:(
Jeśli nie można, to rozumiem, że jedynym rozwiązaniem będzie odpalenie takiego filmu na kompie i podłączenie tv jako monitora?

pzdr

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

hanun napisał(a):

Jeśli nie można, to rozumiem, że jedynym rozwiązaniem będzie odpalenie takiego filmu na kompie i podłączenie tv jako monitora?

Tak, to jedyne rozwiązanie.

hanun-----
Początkujący

dzięki
a EX650 ma taka samo?

Mylagos
Użytkownik

EX650 również nie posiada w przeglądarce wtyczek, jednak, jest przystosowany do platformy Google TV, w której skład wchodzi pełna przeglądarka Chrome. Aby korzystać z Google TV musisz dokupić NSZ-GS7.