Podziel się wrażeniami!
Witam
Mam pytanie, czy w tv bravia da się oglądać telewizję internetową bez podłączania komputera? Chodzi mi o np serwis weeb.tv, który udostępnia telewizje internetową.
Na PC można ją oglądać przez strone weeb.tv, lub przez program - np XBMC media center. Niestety przez przeglądarkę internetową w TV oglądać tej telewizji się nie da (pewnie brak flash'a), ale może jest jakiś widget lub inny programik?
Pozdrawiam
Nie ma takiej możliwości.
Jak wspomniał sadam nie jest to możliwe. Przyczyną tego jest brak wbudowanych / brak możliwości dogrania wtyczek takich jak flash.
Cześć.
To ja mam podobne pytanie - czy w EX720 można oglądać filmy z internetu np. z VOD Onetu lub z tego typu stron jak kino.pecetowiec.pl, 8tv.pl, ekino.tv itp.
W specyfikacji jest, że przeglądarka nie umożliwia oglądania osadzonych filmów, ale niewiele mi to mówi:(
Jeśli nie można, to rozumiem, że jedynym rozwiązaniem będzie odpalenie takiego filmu na kompie i podłączenie tv jako monitora?
pzdr
hanun napisał(a):
Jeśli nie można, to rozumiem, że jedynym rozwiązaniem będzie odpalenie takiego filmu na kompie i podłączenie tv jako monitora?
dzięki
a EX650 ma taka samo?
EX650 również nie posiada w przeglądarce wtyczek, jednak, jest przystosowany do platformy Google TV, w której skład wchodzi pełna przeglądarka Chrome. Aby korzystać z Google TV musisz dokupić NSZ-GS7.