anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Blu-ray: BDP-S370, BDP-S570 i BDP-S770

eskil-----
Początkujący

Blu-ray: BDP-S370, BDP-S570 i BDP-S770

Czy wiadomo kiedy pojawią się w sprzedaży nowe modele odtwarzaczy Blu-ray: BDP-S370, BDP-S570 i BDP-S770? :c18

http://audio.com.pl/newsy-sprzetowe/son ... i-bdp-s770

51 ODPOW. 51
Emilian1972
Początkujący

No tak, ale zobacz, np.: ja w tej sytuacji, stoję przed dylematem czy kupić jeden z tych modeli Sony czy kupić LG BD390? A nie chciałbym LG...

Martines------
Początkujący

No właśnie - napisy
W piątek kupiłem S370 i nie czyta mi napisów w DIVx-ach.
Wiecie może czy jest jakiś sposób żeby to uruchomić czy poprostu nie czyta?
Pzdr

profile.country.pl_PL.title
ozzy111
Poszukiwacz

posiadam odtwarzacz dvd sony żeby odtwarzał napisy w divix plik tekstowy musi mieć taką samą nazwę jak film

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

To jest nawet w instrukcji napisane. Chyba od początku, gdy była możliwość odtwarzania filmów z napisami w produktach Sony, napisy musiały mieć taką samą nazwę jak film. Podobnie jak w przypadku sporej ilości playerów komputerowych.

Emilian1972
Początkujący

Próbuję dowiedzieć się jakie są różnice pomiędzy BDP-S770 a BDP-S570. Z folderu Sony, który wpadł mi w ręce "Rozrywka w domu w nowej odsłonie. Nowości 2010" wynika, że jedyna różnica jest taka, że BDP-770 ma pilota z podświetleniem bursztynowymi diodami LED. Jeśli to jedyna różnica, to byłoby dziwne.

robsto
Początkujący

Czy może ktoś się orientuje kiedy w sprzedaży pojawi się BDP-S570. Ciekawi mnie też w jakiej będzie cenie. Na eBayu znalazłem w cenie 900 zł.

Emilian1972
Początkujący

W "Płaskich ekranach" na początku roku podawali, że w czerwcu. Co do ceny to też bym się cieszył gdyby taka była. Ale z pewnością nie będzie. BDP-470 normalnie kosztuje 800-900 zł. W tym tygodniu widziałem w MediaMarkcie poprzednika modelu o który pytasz czyli BDP-560 w cenie 1499 zł, więc wnioski nasuwają się same. W dużych polskich sieciach RTV BDP-570 też będzie pewnie w okolicy 1500 zł, a sklepach internetowych z 10-15% taniej. O zgrozo, żebym się mylił! A ja się przymierzam do BDP-770, który pewnie ze 2000 zł będzie kosztował. Ale jak się będzie różnił od BDP-570 tylko diodami na pilocie, bo Sony póki co tylko tyle zdradza, to mój wybór padnie właśnie na BDP-570.

robsto
Początkujący

Jak już tak sobie gdybamy o cenie to myślę że jeśli teraz:
- s760 na allegro jest do kupienia za 1149
- s470 na ceneo za 839
to obstawiam że s570 może być do zdobycia za 1199-1299.
S770 sobie odpuszczam - sądzę że oprócz pilota będzie się różnić wielkością pamięci flash, ewentualnie dorzucą wyjście 7.1 - ale raczej wątpię.

Emilian1972
Początkujący

Wracając do daty premiery na rynku polskim BDP-570. Z treści stron amerykańskiego forum Sony wynika, że aktualizacja softu do BDP-570 umożliwiająca odtwarzanie 3D (i chyba też DLNA) będzie dostępna 10 lipca. Biorąc pod uwagę, że w/g Sony w Polsce ten model ma mieć od razu w momencie sprzedaży zainstalowany soft do powyższej funkcjonalności, to DBP-570 nie powinno ukazać się wcześniej niż 10 lipca. Pytanie tylko ewentualnie jak długo po tej dacie no i za ile. Ku mojemu niezadowoleniu nie udało mi się odszukać informacji, kiedy premierę będzie miał BDP-770, czy to w USA czy w Polsce.

Emilian1972
Początkujący

Z tego co da się wyczytać to BDP-S770 nie będzie miał ani większej pamięci ani wyjść analogowych 7.1, tylko 2.0, i dobrze. Więc ciągle jedyną znaną różnicą, nam forumowiczom, jest w takim razie pilot :c20