anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Blu-ray: BDP-S370, BDP-S570 i BDP-S770

eskil-----
Początkujący

Blu-ray: BDP-S370, BDP-S570 i BDP-S770

Czy wiadomo kiedy pojawią się w sprzedaży nowe modele odtwarzaczy Blu-ray: BDP-S370, BDP-S570 i BDP-S770? :c18

http://audio.com.pl/newsy-sprzetowe/son ... i-bdp-s770

51 ODPOW. 51
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Warto poczekać do oficjalnych danych i do premiery S770. Teoretycznie model wyższy od S570, a więc muszą być jakieś różnice w parametrach. Nie licząc pilota ;)

pool80
Początkujący

Zaktualizowałem bd-s370 do najnowszej wersji. Działa już DLNA. Natomiast Szukam programu do stawiania serwera na XP. ps3 media center 1.20.49 wyswietla pliki z serwera jednak przy próbie odpalenia wywala ze plik uszkodzony. Jakikolwiek. B. dobry jest : wild media serwer 1.02. Wszystko śmiga aż miło tylko jest to płatny program. WMP11 też działa.

Zimny_
Użytkownik

pool80 - to nie jest temat o DLNA :c3 Może masz coś źle nastawione w ustawieniach programu PS3 ms. Proponuję założyć nowy wątek. W nim mógłbyś umieścić print screena z ustawień programu. Zobaczymy co w trawie piszczy.

pool80
Początkujący

Dzięki Zimny za chęć pomocy ale ps3ms nie działa na 100%. Na chwilę obecną, po ostatniej aktualizacji mogę stwierdzić że bd-s370 nie czyta plików mkv po dlna. Może odczytać poprzez transkodowanie zewnętrznym programem do m2ts. Ale nie o to w tym chodzi.

Emilian1972
Początkujący

W paru sklepach internetowych pojawił się BDP-S570 w ofercie. Cena 1100 zł. Nie sprawdzałem, czy rzeczywiście jest on dostępny czy to tylko taka "zachęta...".
W związku z powyższym chciałem zapytać Sony lub Sony Center czy już wiadomo kiedy oficjalnie pojawi się w sprzedaży ten model i czy będzie miał już od razu zaktualizowany soft do 3D i DLNA. No a gdyby było też wiadomo jaka będzie jego cena w Sony Center to już w ogóle byłoby miło!
Z góry podziękował za info!

oldguest
Początkujący

Z tego co widzę dostępność koniec lipca, początek czerwca (1100zł to cena cennikowa). Raczej pierwsze trafi do CS-ów. Z tego co mi wiadomo 570 ma być fabrycznie 3D.

robsto
Początkujący

Panowie mam pytanie,
planuję zakup z tej serii, ale interesuje mnie opcja odtwarzania materiały HD nagrywanego z kamery z dysku zewnętrznego. Pytanie czy nie będzie z tym problemu i czy wystarczy hdd tylko z kabelkiem usb, czy musi być ze swoim zasilaniem?

oldguest
Początkujący

Sony nie gwarantuje współpracy z dyskami twardymi.

robsto
Początkujący

Sony nie gwarantuje współpracy z dyskami twardymi.

Rozumiem, ale mam nadzieję że są osoby które dysponują np s370 i próbowały podłączyć zewnętrzny HDD - i podzielą się efektem :)

pool80
Początkujący

toshiba 650g 3,5' w fat 32 działa bezproblemowo. 2,5 cala może mieć problemy z zasilaniem z usb. Ale nie sprawdzałem.