anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BlueRay S760 + internet

WojtekCh.
Początkujący

BlueRay S760 + internet

Witam wszystkich użytkowników forum SONY. Mam kilka następujących pytań odnośnie modelu S760.

Odtwarzacz został okazyjnie w sklepie znanej sieci, okazyjnie bo bez oryginalnego pilota - co nie jest problemem, ponieważ udało mi się dopasować pilota uniwersalnego - pilot od telewizora Sony Bravia na sterowaniu HDMI również działa.
Sprzedawca natomiast zapewniał, że ten model obsługuje zarówno formaty DivX jak i telewizję internetową oraz videostreaming np. YOUTUBE.
Podłączyłem odtwarzacz do sieci WLAN (specjalnie w tym celu zakupiłem nawet router), pobrałem aktualizację więc podłączenie sieciowe działa bez zarzutów, natomiast nie mogę nigdzie znaleźć opisanych wyżej funkcji czyli telewizji internetowej. Również pliki DivX nie są odtwarzane. Zastanawiam się czy nie powinienem dograć mu jakichś komponentów do obsługi tych funkcji ale nie wiem gdzie tego szukać. Nie mogę uwierzyć, że model o cenie rynkowej około 1500-2000PLN nie posiada tych funkcji.

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam, W.

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.en_GB.title
cyewald
Początkujący

no to musisz isc do tego sprzedawcy i powiedziec mu zeby zmienil branze i poszedl do tesco na kase.serie z koncowka 60 nigdy takich bajerow nie odtwarzaly nie rozumie dlaczego nie zakupiles nowych serii z koncowka 80.mam ta sama serie co ty tylko ze 560 i szykuje wymiane na ser.80.60-tki to juz troche przezytek.jak masz mozliwosc popros o wymiane na nowsze modele ktore ciebie nie zawioda.wiem ze design jest gorszy od starych ale wyposazenie o niebo lepsze.pozdr