anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SS-FCR6000 czy SA-P55H

lukasz1212g
Początkujący

SS-FCR6000 czy SA-P55H

Witam. Które kolumny polecacie bardziej do zestawu KD i które posiadają lepsze parametry: (kolor nie ma znaczenia)
Nadmieniam że do zestawu SS-FCR6000 dokupiony zostanie subwoofer SONY SA-W2500.

SS-FCR6000 czy SA-P55H ____pokój ok. 30mkw. :c7

5 ODPOW. 5
profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Na oko lepiej wyglądają FCR6000 ale na oko się głośników przecież nie kupuje... Wybierz się do salonu w którym można taki sprzęt posłuchać i sprawdź je w praktyce.

lukasz1212g
Początkujący

Mam wrażenie że z subwoferem saw-2500 SS-FCR6000 zagrają znacznie dużo lepiej niż SA-P55H chociażby przez same wymiary (SA-P55H dużo mniejsze). Co do sklepu to mam problemem ponieważ mieszkam na wsi i w okolicy brak specjalistycznego sklepu nie wspominając o pomieszczeniu odsłuchowym. Chciałbym znać opinie użytkowników w/w zestawów ponieważ w sieci ich b. mało.

profile.country.en_GB.title
cyewald
Początkujący

racja zagraja duzo lepiej ale glosnik centralny to bubel i musial bys dokupi inny lepszej jakosci.pomyslodawca tego centra z sony chyba jest chinczykie :c4

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

pieniazek, widzę że masz dobre rozeznanie w temacie jak i spore wymagania ;-) Co do sprzętu zapewne masz rację lecz większość ludzi ma znacznie niższe wymagania. Głównie dlatego ja zazwyczaj polecam sprawdzić sprzęt w praktyce o ile jest taka możliwość. A jak będę szukał coś dla siebie z górnej półki to na pewno będę liczył się z Twoją opinią ;-)

Pozdrawiam
cogito

profile.country.en_GB.title
cyewald
Początkujący

cogito :thumbsup: a co do zestawu ss-fcr6000 to fronty graja naprawde ladnie.