anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bravia KDL40EX65

ROZWIĄZANE
profile.country.pl_PL.title
Czarnaa
Początkujący

Bravia KDL40EX65

Posiada ktoś z Was Bravię KDL40EX65 i ma problem z odtwarzaniem filmów na filmboxie? Dokładnie dotyczy to komuniaktu " you do not have a valid subscription" który uniemozliwa mi oglądanie filmów.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Czarnaa
Początkujący

Działa Wam FilmBox? bo mi już tak (bez wykupienia)

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 ODPOW. 11
baranixx
Początkujący

Mam dokładnie ten sam problem.. You do not have a valid subscription.. Moze ktoś pomóc ??

przemoncz
Początkujący

tak samo mam.....

Czarnaa
Początkujący

Zastanawiam się czy niezbędne jest wykupienie pakietów, osobiście na stronie SEN wyłączyłam i włączyłam FilBox z nadzieją że to pomoże, nieststy nic to nie dało.,..

profile.country.PL.title
marcoo300681
Poszukiwacz

filmbox chyba już zaprzestał darmowego udostępniania treści :(

Czarnaa
Początkujący

to nie dobrze, a próbowaliście pomimo tego komuniatu wykupic jakiś pakiet ?

Bejkier
Początkujący

Ten filmbox to porazka trzeba zaplacic brak darmowego już. Tlyko ze filmy ktore są dostępne to żenada...Dlaczego nie ma onet VOD

Mylagos
Użytkownik

Bardzo prawdopodobne, że początkowo był okres darmowy do przetestowania funkcji, a teraz niestety potrzebne będzie zakupienie odpowiedniego pakietu ( tylko taki wniosek przychodzi mi do głowy).

Zimny_
Użytkownik

Mam to samo. A Waszym zdaniem opłaca się wykupować pakiety? Ceny w miarę ok (chociaż oczywiście mogłyby być niższe:smileyhappy:), 29.90 za cały pakiet, 9.90 za pojedynczy. Ja mam Nkę w domu, więc mi to tak bardzo nie jest potrzebne. Ale w przypadku posiadania telewizji naziemnej, ceny za te pakiety są konkurencyjne w porównaniu do usług platform satelitarnych.. Jak uważacie?

Czarnaa
Początkujący

Ja osobiście dla ciekawości chcę sobie kupić chociaż ten za 9,90 , swoją drogą ciekawe czy się "odblokuje" ten komunikat i wszystko będzie działało po wykupieniu