Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-40EX500 połaczenie przez Inee - bład 1106

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

KDL-40EX500 połaczenie przez Inee - bład 1106

witam
kdl 40ex500 polaczenie z netem przez inee-bład 1106?co to bo nie moge po kablu wejsc w bravie??????????????????

Edytowano 23.07.2012
Wydzieliłem posty do nowego tematu.
Zimny

15 ODPOW. 15
@2847232200020432
Początkujący

Ja już sobie poradziłem z problemem poprostu w ustawieniach routera wpisałem adres MAC mojego telewizora i działa.

pablo_duch
Początkujący

tomaszg napisał(a):

Ja już sobie poradziłem z problemem poprostu w ustawieniach routera wpisałem adres MAC mojego telewizora i działa.

Moj problem raczej inny.

stubbs.
Użytkownik

teraz to co robić?
moze do serwisu dzwonić?
help

Jeśli nie jesteś w stanie sam tego ustawić i zdefiniować do końca co może być przyczyną - telefon do serwisu będzie dobrym rozwiązaniem, bo w końcu kupiłeś TV i chcesz aby wszystko w nim działało jak potrzeba.
Po wizycie serwisantów napisz co było przyczyną, może komuś przyda się taka informacja w podobnym przypadku.

Pozdrawiam Stubb
pablo_duch
Początkujący

witam
więc serwis ma być w piątek u moich rodziców i bed epilotowac temat co sie wydarzyło.

pablo_duch
Początkujący

witam
service był nawet z własnym tv i ten sam blad wywaliło,zadzwonili do operatora ktory stwierdzil ze na modem wifi musi puścić sygnał dodatkowy zeby tv zbierał sygnał-cos ich powaliło bo wczesniej smigało wszystko, i do tego 5zł doliczaja za to do rachunku co miesiac-absurd.powiedzieli, ze po 12 godzinach bedzie wszystko oki.Jestem ciiekaw.bede informowac na bieżąco.

stubbs.
Użytkownik

Pablo_duch'u - jak rozwija się sytuacja? Wszystko OK już z internetem?

Pozdrawiam Stubb