anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Polecenie "PROSZE CZEKAC" na wyświetlaczu BDV-E970W

profile.country.pl_PL.title
ainidi
Początkujący

Polecenie "PROSZE CZEKAC" na wyświetlaczu BDV-E970W

Witam forumowiczów,

Mam problem wstępnie opisany w temacie. Właśnie to polecenie ("PROSZE CZEKAC") wyświetlane jest na wyświetlaczu kina domowego Sony BDV-E970W kiedy włączam urządzenie, teoretycznie powinno ono zniknąć po chwili, zamiast tego jednak trwa uparcie i nie pozwala na używanie kina domowego. Dzwoniłem już do obsługi klienta i tam powiedziano mi aby odłączyć urządzenie od prądu, co też zrobiłem (najpierw na 1min, 5min, kila godzin, a nawet kilka tygodni). To jednak nic nie dało. Polecono mi udanie się do serwisu, ale niestety nie mogę znaleźć na to czasu. Mam więc nadzieję, że może któryś z forumowiczów też miał kiedyś podobny problem i będzie w stanie mi pomóc.

Z góry dziękuję

PS W Google już szukałem.

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Witaj :)

Trudno cokolwiek napisać oprócz tego, że osoby które radzą udać się do serwisu mają rację.
Moim zdaniem szkoda czasu na dywagacje. Coś jest nie tak ze sprzętem i należy go oddać do naprawy fachowcom.

Pozdrawiam,

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Pomóc może tylko serwis.
Jeżeli nie możesz odnieść jednostki centralnej do najbliższego SC to skorzystaj z usługi door -to-door . Pod tym linkiem możesz dokonać rejestracji naprawy. Kurier odbierze sprzęt a później przywiezie naprawiony.

MARIUSZEK32
Początkujący

Pewnie nie zwlekaj, bo sprzęt się sam nie naprawi. Im szybciej oddasz go w ręce serwisu tym, problem szybciej zostanie rozwiązany i będziesz mógł korzystać z kina.