Podziel się wrażeniami!
Witam forumowiczów,
Mam problem wstępnie opisany w temacie. Właśnie to polecenie ("PROSZE CZEKAC") wyświetlane jest na wyświetlaczu kina domowego Sony BDV-E970W kiedy włączam urządzenie, teoretycznie powinno ono zniknąć po chwili, zamiast tego jednak trwa uparcie i nie pozwala na używanie kina domowego. Dzwoniłem już do obsługi klienta i tam powiedziano mi aby odłączyć urządzenie od prądu, co też zrobiłem (najpierw na 1min, 5min, kila godzin, a nawet kilka tygodni). To jednak nic nie dało. Polecono mi udanie się do serwisu, ale niestety nie mogę znaleźć na to czasu. Mam więc nadzieję, że może któryś z forumowiczów też miał kiedyś podobny problem i będzie w stanie mi pomóc.
Z góry dziękuję
PS W Google już szukałem.
Witaj
Trudno cokolwiek napisać oprócz tego, że osoby które radzą udać się do serwisu mają rację.
Moim zdaniem szkoda czasu na dywagacje. Coś jest nie tak ze sprzętem i należy go oddać do naprawy fachowcom.
Pozdrawiam,
Pomóc może tylko serwis.
Jeżeli nie możesz odnieść jednostki centralnej do najbliższego SC to skorzystaj z usługi door -to-door . Pod tym linkiem możesz dokonać rejestracji naprawy. Kurier odbierze sprzęt a później przywiezie naprawiony.
Pewnie nie zwlekaj, bo sprzęt się sam nie naprawi. Im szybciej oddasz go w ręce serwisu tym, problem szybciej zostanie rozwiązany i będziesz mógł korzystać z kina.