anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Różnice między odtwarzaczami.

maciekp-----
Początkujący

Różnice między odtwarzaczami.

Witam,

przymierzam się do zakupu któregoś z odtwarzaczy Blu Ray. Szukam jasnego porównania różnic między poszczególnymi odtwarzaczami.

Próbowałem porównać dane techniczne ale wydają się one błędne!

Na stronie możemy przeczytać min.

Przeglądarka internetowa
NIE

Strumieniowa transmisja
TAK

Lampa błyskowa
TAK (po aktualizacji)

Trochę chyba wstyd by takie byki były na firmowej stronie poważnego producenta. :c20

17 ODPOW. 17
maciekp-----
Początkujący

cogito napisał(a):

Z tego co pamiętam trzeba wykazać się niezłym sprytem żeby odpalić youtube w jakości HD. Spróbuj zalogować się na swoje konto i wejść kolejno w Moje konto -> Ustawienia -> Ustawienia odtwarzania. "Zawsze wybieraj najlepszą opcję na podstawie rozmiaru odtwarzacza." jest opcją której szukasz.

Mam się zalogować do YT przez odtwarzacz ? :)

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Standardowo, z komputera przez przeglądarkę. A potem na to samo konto musisz się zalogować przez odtwarzacz żeby Twoje ustawienia były ściągnięte z Twojego profilu. Nie logowałem się na konto youtube z poziomu odtwarzacza więc nie powiem czy z jego poziomu można zmienić ustawienia konta. Jeśli masz ochotę sprawdź i daj znać. Chętnie się dowiem :)

Pozdrawiam
cogito

maciekp-----
Początkujący

Zmieniłem ustawienia na YT zalogowałem się przez Bluray ale żadnych zmian filmy nadal nie są odtwarzane w HD.

cogito.
Początkujący

A film który próbujesz uruchomić na pewno jest dostępny w HD? Bo jeśli tak to zaczyna brakować mi inwencji...

Pozdrawiam
cogito

maciekp-----
Początkujący

Niestety nadal nic mi nie idzie w HD z YT. Np. chce obejrzeć to http://youtu.be/fm0MLr-GbHg
i idzie w SD.

dailymotion.com idzie HD.

cogito.
Początkujący

Jeśli masz najnowszą aktualizację i nadal nie masz w opcjach youtube możliwości włączenia HD to możliwe, że aktualizacja błędnie się wgrała. Wtedy możesz jedynie zwrócić się o pomoc do serwisu.

profile.country.PL.title
yiabol
Poszukiwacz

Jakie są różnice pomiędzy BDP-S480 a BDP-S380?

Mylagos
Użytkownik

BDP-S480 posiada w przeciwieństwie do BDP-S380 :
- Odtwarzanie Blu-Ray 3D
- DLNA
- Prostą przeglądarkę internetową